09 sty 2008, 16:36
Cześć dziewczyny,ja już po spacerku,jak zawsze bylismy o 12.
Mamo Zuzi bardzo fajne zdjęcia,Zuzia ma takie błyszczące włosy że myślałam że ma jakiś brokat na nich :-D Ja tez sie zgadzam że masz bardzo ładne dziewczynki :ico_brawa_01:
Eska rozbawił mnie ten film,te pozostałe na tej stronie tez fajne,nie wiem czy patrzałyście.
Eska Kacperek tak samo robi sobie zabawkę z cycka jak Twój Oluś.Takie miny strzela.
Wczoraj mojego małego bolał brzuszek,nie mógł puszczać gazów,masowałam mu ten brzuszek ale nie pomogło,potem włożyłam mu termometr w dupcie tak jak na mierzenie temperatury i trochę poprykał a potem zrobił kupcie ale taką brzydką,kiedy wreszcie mu przejdzie ten brzuszek,tak sie męczy biedak.
Ja Kacperkowi chciałam dawać kaszkę butlą i tez muszę kupić smoczek tylko ja mam butelkę Dr.Brown i za trzy smoczki płacę 12 zł,nie wiem czy wsiąść mu po prostu zrobić większą dziurkę bo mam jeszcze dwa smoczki zapasowe. :ico_noniewiem: jak myślicie? A ciekawa jestem jaki to smoczek aventa co sie przekręca,ciekawy bardzo.
Ja wczoraj kupiłam Kacperkowi książeczkę i mu czytałam to tak gadał sobie.
Oki,ja lecę na zakupy,muszę popatrzeć jakieś ciuszki dla mnie na chrzciny i jeszcze wejść do rossmana.