09 sty 2008, 20:33
Świetne filmiki, pocieszne te nasze maleństwa.
Coś wam powiem wracając do przesypiania nocek.
Nie chciałam sie wcześniej chwalic, bo nie wiedziałam czy to juz tak zostanie czy nie.
Od jakichś dwóch tygodni Tomek nie budzi się o 2 w nocy :ico_brawa_01:
Wiecie jak narzekałam, ze wciąż co trzy godziny mam pobudkę...
Teraz karmię go o 20-tej później poprawiam ok 22-23 i śpi do 4-5. Dla mnie to normalnie wielka radocha. Jednak 5 godzin ciągłego snu dużo daje.
No i daje mi nadzieje na jeszcze lepsze rezultaty.
Natomiast smuci mnie coś innego. Wczoraj Tomek nie chciał kaszki na wieczór jeść. Myslałam, że ma taka fazę i tyle. Ale dziś to samo. Jak tylko poczuł kaszke w ustach od razu zacisnął i jęk.
Natomiast od razu przycisnął dziobalka do mojej piersi i przez bluzkę chciał ssać cycka. Dałam mu oczywiście, ale zastanawiam się czemu nie chce kaszki??
Może to mleko HA mu nie smakuje, bo jest jak dla mnie śmierdzące i paskudne i bym do ust sama nie wzięła.
Ale wcześniej jał ją przez tydzień i było ok.
Czy to przez te zęby?? Ale co ma jedno z drugim wspólnego??
Dziś dodatkowo dostał rozwolnienia. To myślę, że na pewno przez zęby. Moja mama mówi, że tak samo miałam. jak tylko rozwolnienie to wiedziała, że ząbek idzie nastepny.
Teraz spi już, dzisiaj szybciej padł.
No to tyle moich smętów. Ale takie dziś mi mysli krążą to sie uzewnętrzniam przed Wami jak zwykle.
Madziu a Marcinek szybko się za kiełbachę bierze hehe. Ciekawe czy mu zasmakowała? Ale chyba tak, skoro oddać nie chciał.