22 mar 2007, 10:15
Aniu dziecko może mówic cokolwiek mama tata, a nie rozumie tego jeszcze długo. Ritero praca u prywatnego przedsiębiorcy jest mniej pewna niz w państwówce. Ja pracowałam w szwedzkiej firmie, wszystko było super, służbowe autko, telefon, w ogóle wszystko cacy, nagle się dowiedziałam że jestem na liście do wyrzutu, bo podobno za długo pracowac nie można bo się rozeniwie :ico_szoking: dlatego następnego dnia już byłam na zwolnieniu lekarskim które ciągnęłam prawie pół roku. Wzywali mnie do Zusu po 3 m-cach, no i co... przez koilejne 2 byłam na zwolnieniu aż mi się w końcu znudziło, poszłam do pracy napisałam wypowiedzenia, kazali mi jeszcze iść do jakiegos lekarza pracy, czy cos takiego, nie poszłam. Wiedziałam już wtedy że zakładamy z mężem własną firmę i mogą mnie nawet dyscyplinarnie zwolnić. Po dwóch dnia zadzwonili że okres wypowiedzenia potraktują jako urlop i już :-D Wiem na pewno, że nigdy w życiu już nie będę pracowac u kogoś. Wiem że obecinie przeciwko tej firmie toczy się kilka spraw za mobing w pracy
[ Dodano: 22 Mar 2007 09:17 am ]
Margo zatrudni męża na nianie i wypocznij :-) Ucałuj maluszka w tą nózie
[ Dodano: 22 Mar 2007 09:19 am ]
Wiesz Aniu musze chyba pomyśleć o czymś by jej dawać do gryzienia, swoich łapek nie pcha juiż tak do buźki :ico_oczko: No i w końcu już tak bardzo się nie ślini, ale była tragedia, normalnie jak z kranu.
O Witaminko witaj, przepraszam przeoczyłam, masz ślicznego synka, taki pyzaczek fajny :-)