bylam z Szymonem na spacerku, krotko bo 30min, ale jeździlismy tylko po naszej ulicy wiec za bardzo nie bylo gdzie dluzej jeździc :ico_oczko:
M w tym czasie zrobil obiadek makaron zapiekany z brokułami
trak mu posmakował ostatnio ze znow mu sie zachcialo
a ja chyba nabawilam sie jakiejs infekcji miejsc intymnych :ico_wstydzioch:
kupilam w aptece clotrimazolum, chyba mozna jak sie karmi stosowac???
przynajmniej na ulotce nie pisze nic zeby byla przeciwskazana dla mamuś
na razie jedno smarowanko bylo, mam nadzieje ze szybko pomoże :ico_sorki:
juz za tydzien wylatujemy do UK :ico_brawa_01:
normalnie tak sie ciesze, bo to bedzie moja pierwsza podroz samolotem :-D
kupilam juz dzisiaj torbe na bagaż podręczny
aaa i kupilam sobie buciki kozaczki cale ze skory w przecenie -50%, wczesniej kosztowaly 260zl a ja zaplacilam 130zł :ico_brawa_01:
Szymon poszedl spac o 19.00, ale mam nadzieje ze jeszcze to nie jest jego sen nocny
bo gdzie kąpanko i witaminki..hihi :ico_oczko:
to smaruję ją taką maścią cholesterolową, na zamówienie robioną, za 5 ZŁ
a na tą masc miałas recepte??? czy po prostu wystarczy w aptece powiedziec ze chce taka maść/? bo tez słyszałam od kolezanki ze bardzo dobra jest :ico_noniewiem:
kupiłabym Szymonowi na ta jego sucha skóre
napisz mi jak mozesz jaki jest skład tej masci to najwyzej poprosze w poniedzialek lekarke zeby mi przepisala :ico_sorki:
z ręki zrobiła taką łódkę i zaczęła uderzać w plecki....
jak Szymon byl chory to lekarka tez kazała mi go oklepywać, ale przyznam ze jak mi pokazywała to nie robila tego az tak brutalnie zeby płakał :ico_nienie:
teraz dzieci chyba szybciej sie rozwijają, kurde ja jak miałam 13 lat to jeszcze piersi nie miałam :-D
no dojrzewaja znacznie szybciej
wlasnie dzisiaj ze szwagrem rozmawialam bo on ma 13 letnia core i mowil ze nie poszla dzis do szkoly bo dostala okresu i ja brzuch bolał
a ja mu mowie ze to wczesnie juz okres ma a on powiedzial ze ona juz od dawna ma :ico_szoking: