o kurcze dziewczyny :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
pewnie ,że stawiam :ico_tort: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: najwyżej zjemy jutro :-D
EVE Daruś miał taką brzydką wysypkę wokół buzi,na policzkach, brodzie,i brwiach, dostał najpierw taką maść locoid, ale tylko przez trzy dni raz dziennie, wieczorem mogłam smarować nią, no i znikło, ale po odstawieniu znów wróciło, odstawiłam całkowicie nabiał kosztem mleczka BEBILON PEPTI, o czym wiecie, no i dostał tym razem maść ELIDEL, kurcze za 15 ml 82 zł :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: no ale co tej pierwszej nie mogłam już użyć bo była zbyt silna, no i zeszło, dodatkowo muszę mu natłuszczać skórę, a początku LIPOBAZĄ, a teraz tą maścią cholesterolową :-D
ESKA normalnie szok :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ja nie rozumiem tej służby zdrowia :ico_zly: a chca podwyżek, normalnie szok :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
KOCURKA tu też szok przeżyłam znów :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: mi mówili, nawet z JULCIĄ już, że usg bioderek wykonuje się do 6 tygodnia życia najlepiej i po prostu rutynowo, i to jest refundowane i kropka, a u ciebie takie coś, jakieś głupki :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: ciebie rozumiem bo dla dziecka oczywiście zrobi się wszystko :ico_brawa_01: to z drugiej strony skoro jeden nie widzi wskazań do takiego badania, a drugi proponuje rehabilitację, to coś z nimi nie tak :wpale:
ja się żegnam :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: do czwartku chyba, bo mój W. znów wyjeżdża :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: DLA WSZYSTKICH