Hani się bardzo poci główka przy karmieniu!!a czemu to groźne?? :ico_szoking:
dziewczyny spokojnie, nie zawsze pocenie sie glowki oznacza cos zlego, ale czasem tak bywa ze to pocenie jest wynikiem braku wit d3 i rozmiekaniem potylicy :ico_tort:
Szymus wstał o 19.30, zjadł teraz mleczko z kleikiem i cos mu sie spac chce ale ciezko mu zasnac. M wozi go w wozku a mały cos sobie tam mruczy....
robilam mu juz to odciaganko skorki, ale jego to boli i plakusial troche :ico_placzek:
no ale musze byc twarda bo w moich rekach nadzieja ze bedzie ok, wiec nie bede sie załamywac :ico_nienie:
jutro na 11.00 jedziemy na szczepienie
i zastanawiam sie co powiem pediatrze, bo ona pewnie bedzie ogladac mu siusiaka
ale juz wymyslilam ze powiem ze w niedziele pojechalam do szpitala bo mnie to zaniepokoiło
bo wiecie ja chodze do dwoch lekarzy:
do jednej lekarki prywatnie jak Szymusiowi cos dolega, mam po prostu do niej zaufanie, no i wlasnie dzisiaj u niej bylismy
a w osrodku na szczepienia mamy taka pediatre no wiecie kiedys o niej wam pisalam ze poszlam jak Szymcia kaszlalo a ona powiedziala ze zdrowy a na drugi dzien jak pojechalam do tej drugiej lekarki prywatnie to okazalo sie ze juz zmiany na plucach byly :ico_olaboga:
no i nie chce przyznawac sie w osrodku ze chodze gdzie indziej prywatnie
bo by sie pewnie ta lekarka obrazila, a ona zna cala moja rodzinke i wszyscy do niej chodza wiec same rozumiecie o co mi chodzi.