ania0807Ale masz śliczną córeczkę normalnie cudna ( chyba podeślę Łukasza, żeby się koło niej zakręcił jak podrośnie) :-D
KatelajdkaNajpierw najserdeczniejsze życzenia dla Bartusia

Kochana jak możesz to skrobnij ten przepis na tort marchewkowy ( bo moja kumpela wyjechała i wróci dopiero za 3 tygodnie).
LuluPrzykro mi, że nic nie załatwiłaś w Warszawie - Polska przegina w tych wszystkich urzędach na maksa i całe wieki trzeba czekać i przy okazji się nalatać, żeby wszystko pozałatwiać. :ico_olaboga:
Katelajdka, LuluCo do samochodziku to fajnie, że i wam się podoba. Myślę, że to fajna zabawka i sprawi wiele radości naszym maluchom.
MagdzinkaA co kupiliście Joasi na prezent?
Co do menu ja też już myślałam ja robię rosołek (bo prawie wszyscy lubią - a najbardziej ja :ico_haha_01: ) a na drugie zraziki wołowe z ogórkiem kiszonym w środku i słoninką, rybkę po grecku nad resztą jeszcze pomyślę. Tort kupimy albo moja mama upiecze.
MLTo fajnie, że masz taką wyrozumiałą przełożoną. A co do lutego to szybko zleci i zaraz będziesz z mężem - a więc oby do lutego.
aga0604Ale ja Cię podziwiam, że masz siłę jeszcze na siłownie i areobik ja i bez tego codziennie jak mucha padam, zresztą wystarczy mi chwilka ciszy i nawet na siedząco zasnę. fajnie, że u Ciebie słonko u mnie jakoś takoś beznadziejnie ( może później słonko i do nas dotrze).