Dziewczynki a jak jest u was z mieskiem?
ja dawalam Madoniowi kurczaczka i baranine ze sloiczka z jazynkami, ale nie bardzo mu to smakuje :(
Co do ciazy , ja to chyba chcialabym taka wpadke :ico_haha_02: :ico_szoking:
bo tak sama z siebie sie nigdy nie zdecyduje :-)
A na test to chyba za wczesnie....to sie narobilo :ico_olaboga: trzymam kciuki zeby byl to falszywy alarm, ale jak bedzie dzidzia to hmmmmmmm bynajmniej jedno po drugim (nic nie zapomnisz) :ico_haha_02: :ico_ciezarowka:
Wasze maluchy tez tak sie zachowuja jak wy cos jecie ? wiecie co ja mam dosyc musimy jesc tak zeby maly nie widzial , bo jak zobaczy to jest taki wrzask bo on tez chce!! skorka od chleba to norma!! nie zjesz bez niego, ostatnio ciastko mi z reki normalnie wyrwal, a trzesie sie jak widzi , jak nie dostanie to histeria jest taka ze przez dobre 10 min. nie mozemy go uspokoic :ico_olaboga:
Dzisiaj deszcz zaczal padac i nici ze spaceru :( A poza tym mamy teraz przeprowadzke ostatnie remonty w nowym mieszkaniu i sie planujemy w polowie lutego wprowadzic!! kurde ile przy tam jest roboty :ico_noniewiem:
Bedziemy urzadzac malemu pokoik i wiecie co nie mam poyslu na kolory scian wrzuce wam zdiecie moze cos pomozecie dziewczyny :ico_sorki:
to jest praktycznie polowa tego pokoju z tylu jest jeszcze raz tyle , ale juz rowniutkie sciany macie jakies pomysly? moze jakies stronki z dzieciecymi pokojami? aaaa i laminat jest zmieniony na hmmm takie stare deski