18 sty 2008, 14:20
iwonap, ja myślę, że pisanie do M. nie pomoże w niczym. To będzie taka ucieczka... Lepiej porozmawiajcie sobie w cztery oczy jak wróci. A to, że dziecku poświęcamy teraz więcej naszej uwagi, a nie mężom, to jest normalne. Dzieci są zupełnie od nas uzależnione, a dorosły sobie poradzi. Trzymaj się Kochana, nie denerwuj za mocno :ico_pocieszyciel:
Pytałyście Dziewczyny o muzykę przy usypianiu maluchów. U nas zawsze całą noc gra radio, i małej to nie przeszkadza, ale też nie uzależniła się od tego- w dzień, jak ją kładę, to nie gra. Ale jestem w szoku- dziś od 8 rano na dole sąsiedzi remontują pokój (od rana chodzi wiertarka i to chyba z udarem, bo aż mnie przeraża), a Kinga, jakby nigdy nic- spała do 10 :ico_szoking: . Tylko odwróciła się na 2 boczek... Jak Niunia śpi, to nie chodzę na paluszkach, życie domowe odbywa się normalnie. Oczywiście, nie wyciągam wtedy odkurzacza, ale cała reszta jest jak zwykle.
Kobietki, a ja mam pytanie o karmienie butlą. Czy Wasze Maluchy dostają np jeszcze mleko ze smoka? Czy już normalnie, z kubeczka? Chyba już czas, aby odzwyczajać od picia ze smoczka...???
U nas dziś też pogoda do d..... Ale wyszłyśmy do sklepu. Teraz Kinga śpi, a ja mam chwilę dla siebie.