Heloo
:ico_tort:
Dla Piotrusia!
Eva :ico_brawa_01: No rewelacja, fajnie zasówa Dominiś ..fajna sprawa, też może kupimy takie coś :-D ale na razie nie ma za co...
:ico_placzek: No niestety nie uchylili nam kary ze skarbówki :ico_placzek: Nie mamy pieniędzi a tu takie coś ... jestem załamana .. dla nas każda złotówka cenna a tu kwota dośc wysoka :ico_placzek: Na szczęście naczelnik była tak łaskawy, że uchylił nam odsetki .. :ico_noniewiem: Pocieszające... :ico_placzek:
Waga x 3 do roczku Wojtuś niegdy nie był dzieckiem chudym :-) i mama pracuje nad tym, żeby tu i ówdzie było fałdki więc są- ale grubaskiem nie jesteśmy. Nigdy nie bylo problemów z wagą małego tylko ze wzrostem :ico_noniewiem: waga w normie, długość ciała 3 centyle za mało . Jeśli chodzi o potrojenie masy ciała w stosunku do pierwszego roku życia to mój Wojtuś już potroił masę urodzeniową o ponad 2 kg więc chyba jest ok. (2610g x 3 = 7830 g ) a mój synuś ma koło 9 kg, więc tak jak Wojtuś
Agi mój Wojtuś :ico_brawa_01: - jak to superowo brzmi- są szczupli, drobni ale ok :-D
Nie przejmuj sie siatką centylową i opiniami lekarki bo u nas z kolei zawsze muszę wysłuchać jaki to Bartosz jest gigant. Zawsze nazywa Bartka że jest gruby...
Co ??? Co za lekarze, rany nic tylko tch wystrzelać o :505: ...straszne to jest, naprawdę. Mi jest strasznie przykro jak słysze coś takiego o swoim dziecku , pewnie Tobie też!
Karolas WRACAJ DO NAS, ZDROWIEJ SZYBKO! Chyba zaraz napisze do niej sms'a!
Wojtuś Za niedługo pewnie będzie już chodził bo wstaje już bez pomocy i się nie wywraca, wstaje jak sie czegoś tylko uczepi (krzesło, tapczan, łóżeczko, ja, Tomek, pufa a nawet oststnio odkurzacz) i tak się przesuwa. Najbardziej fajnie wygląda jak się trzyma jedną rączką.
ps. Egzamin zdalam 3.0 ...