a jak ty poznalas kolkę? Po tym zdjeciu w avatarku??? :ico_smiechbig:Kolka, a ciebie chyba znam z widzenia,chodzilas chyba do 3 tak?
no ja to paniusia wielka. Więc od dzisiaj proszę się do mnie zwracać pani Gosia, ewentualnie Jaśnie Pani Gosia, bądź Miłościwa Gosia. (Do wyboru :-D )gosia sie pani na stolicy zrobila
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: nie wymadrzaj sie laska, to jest Milosciwa Gosiu (sama wybralam :-D )Więc od dzisiaj proszę się do mnie zwracać pani Gosia, ewentualnie Jaśnie Pani Gosia, bądź Miłościwa Gosia. (Do wyboru :-D )
no to dawaj, podskoczymy w rankingu o kilka oczek :-DA i jeszcze asike82 trzeba tutaj ściągnąć.
tak już lepiej :-Dto jest Milosciwa Gosiu
gosianie tylko siedlce ja tutaj poznalam mnostwo ludzi i kazdy z innej czesci pl niestety rzad w pl nie jest w stanie dac zwyklym ludziom takich zarobkow (proporcjonalnie do cen w sklepach) jak tu i takich warunkow mieszkalnych wiec kazdy ucieka gdzie mu lepiej :ico_haha_01: zobacz my tutaj utrzymujemy sie tylko z wyplaty meza i zasilku na dzieci a jestesmy w stanie sami wynajac dom,kupic dobry samochod,nie wybierac z polek najtanszych towarow pozwolic sobie na jakies przyjemnosci i jeszcze zostaje. no i gdyby takie proporcje byly w pl to by sie chyba nikt nie zastanawial i wolal siedziec tam z rodzina i znajomymi :-)Czy te Siedlce sa takie beznadziejne? Że nie można siedziec na tyłku tylko trzeba gdzies jezdzic?
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: no to juz w ogole... ale moja ciotke to w takim razie musisz znac, bo ona na florianskiej miala sklep papierniczy :-D a moi rodzice sklep z kurami w podworku :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: czyli juz masz mnie obcykana :ico_oczko:mieszkalam na florianskiej!!!!!za rogiem!!!!!!po sasiedzku!!!!ale numer :-D
ja mam pensje podstawowa i tez praktycznie utrzymuje dom. ale my mamy wlasne mieszkanie, wiec odpada wynajem. samochod kupilismy jeszcze w pl, ale remonty pochlaniaja... a dodatek na Carmen to... 17€ miesiecznie :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: wiec kokosow to ona nie wnosi do budzetu :ico_haha_01: ale i tak spokojnie wystarcza na chleb, do chleba i jeszcze na male szalenstwa. A jak juz mezu od czasu do czasu cos przyniesie to w ogole git, mozna spoko odlozyc no ale to zalezy od tego jakie kto ma zdolnosci do wydawania kasy, bo gosia to wydaje mi sie ze by tutaj nie przezyla, hahahhahaahhaa :ico_haha_01:zobacz my tutaj utrzymujemy sie tylko z wyplaty meza i zasilku na dzieci a jestesmy w stanie sami wynajac dom,kupic dobry samochod,nie wybierac z polek najtanszych towarow pozwolic sobie na jakies przyjemnosci i jeszcze zostaje.
a ja mam do siedlec sentyment... moze dlatego ze mnie tam nie ma??? zreszta, ja wyjechalam nie za kasa, ale za facetem. w sumie na poczatku mialam o wiele gorsze warunki niz w siedlcach, zarowno jesli chodzi o warunki finansowe jak i mieszkaniowe :ico_sorki:Czy te Siedlce sa takie beznadziejne?
haha to mi dosrałaś. A ja własnie chcę zacząć oszczędzać. Tylko nie bardzo mi to wychodzi :ico_placzek:bo gosia to wydaje mi sie ze by tutaj nie przezyla, hahahhahaahhaa
ja dopiero w lato na przelomie lipca i sierpnia.A ty teraz kiedy przyjeżdżasz?
strasznie tanio :ico_szoking: mozna trafic tym bardziej ze teraz taki okres malo ruchliwyA ja jadę 24 lutego do Irlandii do kolezanki na 8 dni Kupiłam bilety z centralwings za 201zł dla mnie i dla Tomka. Fajna taka promocja.
noooo teraz juz wszystko jasne!!!Kojarze twoja ciotke a wsklepie pracowala mojego kolegi mama Pawlik chyba na nazwisko :ico_noniewiem: ja piernicze ale ten swiat maly :ico_haha_01:ale moja ciotke to w takim razie musisz znac, bo ona na florianskiej miala sklep papierniczy a moi rodzice sklep z kurami w podworku czyli juz masz mnie obcykana
pytałam już się Aśki gdzie mieszkasz bo ja też do jakiegoś miasta 80km od dublina. Ale troche w innym kierunku ja jadę do Birr. Nawet mogę Ci pokazać na mapce gdzie, bo już dziewczynom na tt wklejałam, ale do belfastu to daleko więc raczej sie nie spotkamy.gosia888, a do jakiego miasta jedziesz do Irl?

no wiem, bo jak patrzyłam to zawsze musiałam płacić opłatę lotniskową czyli minimum te 400zł a tutaj było bez opłaty. I dlatego jadę, obliczyłam że tyle to płacę niance tygodniowo więc tak jakby lot miałabym zadarmo :ico_brawa_01:strasznie tanio
no a siedlce to już w ogóle. Moi rodzice też kojarzą osity rodziców bo tam kurczaki zawozili :-Dja piernicze ale ten swiat maly
no ladny ten kolega byl :-D On Pawel chyba... mama to Ania :ico_oczko:Pawlik chyba na nazwisko :ico_noniewiem:
najlepsze jak spotykasz sasiadow tak przypadkiem :-Dja piernicze ale ten swiat maly :ico_haha_01:
moj tata wie doskonale kim jest twoja mama i Pawla tez kojarzy. Chyba z Arkadii... :ico_oczko:Moi rodzice też kojarzą osity rodziców bo tam kurczaki zawozili :-D
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość