Dziewczyny
Dorotka nasza przesyla wszystkim Lutówkom i dziecziaczka styczniowo-lutowym wielkie usciski i buziaki, nie ma czasu do nas zagladac, bo ma duzo nauki i kolokwia w weekend. No i biedulka jest chora, ma angine i wielka temp., :ico_olaboga:
No i Agatka sama zaczela chodzic dzis :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
katelajdka, ale fajne prezenty wymyslilas, ten stolik rewelacyjny, bardzo mi sie podoba
ja jeszcze nie wiem co kupie, jak mowilam chrzestny Fillipkowi kupil rowerek-samochodzik, tylko niewiem dokladnie jaki,l chrzestna nie wiem, nie wiem, jeszcze mnie czeka teraz kupno krzeselka do karmienia
ze 4miesiecy temu kupilam malemu takie cos
http://www.allegro.pl/item295207744__a_ ... tikes.html
no i powiem fajna rzecz, Filka to uwielbia
Iwona wlasnie teraz mam to drewniane, bez pasow, no nie daje rady w tym karmic malego, tak sie wychyla, ze co chwile moze spasc :ico_olaboga:
bedzie na pozniej jak podrosnie, teraz musze taki z szelkami kupic
Duzo zdrówka, kochana :ico_buziaczki_big:
Magdzinkafajne to krzeselko
no i fajnie ze nie musisz gotowac, i nie drogo wychodzi, :ico_brawa_01:
tez jestem ciekawa na czym ta zabawa polega z pieniazkiem i kieliszkiem
Mysle ze jak jadla juz i jej smakuje to czemu nie.
Filka to go nie lubi, ostatnio chcialam jajeczniczke mu podac, to nie chcial. teraz nauczyl sie, przed tym jak cos zjesc, to wącha :ico_haha_01:
U nas urodzinki wypadaja w niedziele :ico_brawa_01:
a 10 msze zamowilam, no i wszystcy pozniej na obiadek do mnie, tzn rodzice chrzestni z rodzinami, :ico_olaboga: bedzie chyba proba przed urodzinami