Syla dobrze,że nic strasznego się nie stało! Mam nadzieję, że wasz limit pecha na ten rok sie skończył :-D
Rybciu no proszę to teraz mama do pracy idzie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , no i jak na wiosnę już w Koszalinie będziecie, to jakieś spotkanko będzie :-D :-D
Mordko bardzo Ci współłczuje tej rwy, bidulko nasza :ico_placzek: :ico_placzek: i tak jak pisałaś ja też daje małemu metalową łyżkę i nic nigdy nie było!
Katrin no łaśnie pisałaś o tej kurtce, a ja wredna mama myślała,że mój niuniek taki malusi :ico_wstydzioch: , wogóle kupiliśmy taki miernik do wzrosyu na ścianę co się wiesza i wychodzi inaczej jak u lekarki, tylko lekarz mówi że jk oni mierzą to niemiarodajnie wychodzi :ico_noniewiem: , więc już wierzę w to co sama zmierzę :-D !
Komplet jest koloru jasna oliwka :-D
Do bużki to chyba Aftin czy jakoś tak, ale to chyba
Syluś pisała!
Mróweczko ja też się bałam tej łóżeczkowej, brrrrrrr
[ Dodano: 2008-01-22, 10:02 ]
A co do pościeli to ja używałam przez dłuższy czas kocyk i się świetnie sprawdzał, jakieś 1,5 miesiąca temu mama mu kupiła pościel, ale nie używam poszewek bo jest fajna kolorowa i wiecie co ona jest właśnie taka sztywniejsza, ale sprawdza się bo się z niej nie odkrywa, bo jak nawet ją odepchnie to ona wraca jak bumerang :ico_noniewiem: :-D właśnie dlatego że jest sztywniejsza
oto ona