Dzien dobry :ico_oczko:
U nas nocka ok,mala spala od 21 00 do 5 30 sama i pozniej miala mala przerwe w spanku i zasnela znowu o 7 45 do 8 30 a pozniej poszlysmy szybko na nasze zajecia na 9 00 :ico_oczko: Bylo fajnie,dzisiaj mielismy muzyczne instrumenty i spiewalismy i ja wszystkie te piosenki znalam prawie ze na pamiec bo mala ma ksiazke Karaoke i tam te same piosenki sa takze mialam latwiej :ico_oczko: Dzisiaj taka Kresztina corka tej mojej znajomej Karin to siedziala mi na kolanach i tak jej sie spodobalo ze niechciala zejsc.. a Nicolinka jak zobaczyla ze ta mala Kresztina mi siedzi na kolanach zaraz przyszla i tez sobie usiadla obok niej.. i ta mala przytulala a pozniej Nicole sobie poszla usiasc do takiej innej mamy zobaczyc jak to jest u kogos innego siedziec na kolanach :-D Nicolinka ogulnie byla grzeczna i kochana nawet jak juz zmeczona byla to nie marudzila tylko sie ladnie bawila lalkami i instrumentami :ico_oczko: Bylo super ale zauwazylam ze Nicole nie byla zazdrosna tylko pokazala ze ja jestem jej mamcia i juz :ico_oczko:
Pozatym u nas pogoda ok,ladne sloneczko swieci chociaz jest mroznoo ale na spacerek moze pojdziemy :ico_oczko: Musze isc wyslac list zobaczymy :ico_oczko:
Basia dzieki za milutkie slowa :ico_oczko:
Maggie w dniu urodzin wszystkiego czegos sobie tylko zapragniesz niech tak zostanie duzo szczescia,zdrowia i usmiechu i spelnienia wszystkich marzen i czego jeszcze chcesz :ico_urodzinki: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_zdrowko: :ico_brawa:
Fajnie sie Antos nazywa :ico_oczko: Moja Nicolinka na wszystko mowi mama mama wiec niewiem jeszcze jak siebie nazywa :-D
Justyna powodzenia ci zycze i szybkiego powrotu do zdrowia oszczedzaj sie i kuruj :ico_oczko:
Milego dnia aha nie napisalam ze moja Nicolinka teraz sobie spi wiec ja mam czas na kompie pobyc :ico_oczko: obiadek gotowy,placki mi zostaly od wczoraj ale juz dzisiaj beda zjedzone no to trzymajcie sie do pozniej pa