25 sty 2008, 00:00
Mróweczka, sliczna czapka,wprawdzie nie przypomina klasycznej "szlafmycy",ale wyglada w niej slodko.
Jogus-strasznie mi przykro,ze te ferie przelecialy a Twoja krolewna chorowala.Nie martw sie brakiem zabkow,bo przynajmniej nie ma Cie czym ugryzc a wierz mi,ze jak Antos dziabnie mnie tymi osmioma igielkami to okropny bol.Na szczescie zdarza mu sie to nieczesto,bo inaczej chyba zrezygnowalabym z karmienie piersia.Teraz duzo dzieci kwietniowych bylo chorych,taki paskudny czas.Nie doluj sie,glowa do gory-jestes wspaniala mamusia.
[ Dodano: 2008-01-24, 23:02 ]
M0rD3CzKa, to jak tak namotalam z ta Irlandia,fajnie Wam,ze sie spotkacie.Wycaluj Koleczke urodzinowo od nas jak juz tam dotrzecie.Juz sie ciesze na ten reportaz z pierwszej randki Julci i Kacperka
[ Dodano: 2008-01-24, 23:53 ]
Hektorka-wypisz sobie za i przeciw i wybierz to co bedzie mialo wiecej plusow.Mysle,ze wszystko zalezy od tego czy 1.masz z kims zaufanym zostawic Kamilka, 2.Czy potrzebujesz isc do pracy(chodzi o syt.materialna,bo moje zdanie jaest takie-jesli rodzina daje rade wyzyc z zarobkow meza,to dobrze jest jak mama sama opiekuje sie babelkiem przynajmniej do dwoch lat)Kazda kobieta jednak jest inna i sa takie ,ktore musza sie spelniac zawodowo bo inaczej sa nieszczesliwe,osobiscie mialam klika takich kolezanek i to potrafie zrozumiec.