Dzień dobry!
Uff...Musiałam nadrobić kilka ładnych stronek :ico_wstydzioch:
Sylwia, gratuluję! :ico_brawa_01: wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: i bardzo grzecznego bobaska :ico_buziaczki_big: Nie wiem, jaki był zawsze, ale grzecznego dzidziunia nigdy za wiele! :ico_oczko:
Uleńko, Ty mały kłamczuchu! Wyraźnie widziałam, że Pawełek rozmawiał na tym filmiku! :-) A jak pięknie siedzi!! To zasługuje na oklaski :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D
Viola, życzę Wam dużo zdrówka :ico_buziaczki_big: I oby choróbsko dało Wam już święty spokój!
A ja dzisiaj po raz trzeci mam przyjęcie urodzinowe. Tym razem zwala się cała rodzina :-D No i czeka mnie :ico_odkurzanie: :ico_duzepranko: :ico_pranko: :ico_prasowanko: , bo ostatnio troszkę się zapuściłam :ico_wstydzioch: i wszystko leży i czeka :ico_wstydzioch:
Tak więc znowu będziemy imprezować :ico_urodzinki: Torcik już przygotowany, także częstuję :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: i kawusię serwuję :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_buziaczki_big: