Masz rację z kazdym dniem nowe postępy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Szybko się uczą nasze maluchy i zadziwiają co chwilę. Az płakać z radości się chce, ze to właśnie Twoja pociecha to robi, ze Twoje dziecko takie umiejetne...
Aha..powiedziałąm Karolowi o upadku, nie było tak źle. Zdenerwował się, ale wyjaśniłam mu wszystko o lekarzach, o badaniach wysłuchał cierpliwie i nie krzyczał...
Wystaszyłam się, ze jakby Wanessce znowu było niedobrze, pojechalibyśmy na pogotowie i tam bym musiałą powiedzieć o upadku..to dopiero byłaby scena :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: nie chciałam by się dowiedział w nerwowych okolicznościach no i oszczędzić sobie wstydu przy okazji, a poza tym skoro mamy stanowić udany związek, nie mogę ukrywać waznych rzeczy, bo jakby się dowiedział później i nie ode mnie przestał by mi ufać i tyle... Wybrałam spokojony moment i powiedziałam uff Kamień z serca, mówię Wam
[ Dodano: 2008-01-27, 13:04 ]
nie takie imponujace jak resztuy siedzacych ale zawsze to cos. mamusia dumna :ico_brawa_01:
zabawa z tata jest faaaaaaaaaaaaajnaaa :ico_haha_01: :ico_haha_01: