Własnie! I oby to motto towarzyszyło mi zawsze!oby zdrowe dzieci były i w domu było dobrze, a na resztę kłopotów zawsze sposób się znajdzie. :-)
W moich okolicach tzn. Brenna, Wisła itp.? Czy gdzies indziej?byłam w górach
No tak przysługuje wszytskim, którym dochód nie przekracza 504 zł za rok wcześniejszy... No a nam przekaracza o całe 2,60 :-D śmiechu warte, ale co zrobić! Aby starać się o zasiłek to musiałam jechac do skarbówki i prosic o pismo o dochodach w roku 2006 ( no i tak właśnie się dowiedzieliśmy, że rozliczeni nie jesteśmy) no a w 2006 roku ja byłam na L4 ciązowym a później na macierzyńskim więc dochody jakies były i nam przekroczyło, bo dochody dzieli się na członków rodziny bo więc suma jaka nam tam wyszła w dochodach przez 3 się dzieli i wyszło o 2,60 za duzo i nici z zasiłku. Ale pocieszam się tym, że od maja lub czarwca już możemy się starać bo będzie na 4 i chyba już nie przekroczymy!a czy nie przysługuje wam prawo do zasiłku rodzinnego?
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Asia w sobote zrobiła sama 5 kroczków
:ico_brawa_01: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :-D :ico_szoking: :-D :-D :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:ja tu do was pisze, a Asia właśnie przeszła sobie sama przez cały pokój, a pokój ma 6 metrów długości. Aż zaniemówiłam. Hurrrrrrrrra!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość