29 sty 2008, 14:19
Witajcie!
Słoneczko, to tak jak chyba każda z nas raz lepiej raz gorzej z samopoczuciem i już chyba wszystkie nie możemy się doczekać aż nasze maleństwa będą po tej stronie brzuszka, a porody jakoś przetrwamy, ja się porodu nie boję, mam tylko nadzieję, że nie będzie potrzeby nacinania, bo wizja dbania o higienę ze szwami między nogami mnie przeraża troszku, ale mam nadzieję że nawet jeśli będą musieli "poszerzyć" drogę małemu, to nie będzie tak źle jak ja to sobie wyobrażam :ico_oczko: :-D
Asika, brzusio cudo, a kiedy reszta dziewczyn brzuszkami się pochwali?? Dawno nic nie pokazywałyście, oj nieładnie :ico_nienie:
eVe wiesz kolor tylko na zdjęciach wydaje się taki jasny w rzeczywistości jest całkiem inny, baliśmy się co prawda tego jak będzie wyglądał w realu, ale jest naprawdę fajny i właśnie nie brudliwy :ico_oczko: nam też najbardziej podobał się Urban, jeździ się nim rewelacyjnie a mojemu mężowi 4Rader nie podobał się wcale :ico_noniewiem:
edit53, ja też dziś niewyspana, nie mogłam spac w nocy, usnęło mi się w końcu rano po 7 to co chwilę mnie coś budziło aż po 10 wstałam bo mi się juz nie chciało z boku na bok rzucać po całym łóżku :ico_noniewiem:
ehhh ale może dziś się wyśpię, w ogóle jestem dziś bardzo osłabiona, pewnie przez tą pogodę, bo jest paskudnie...
My dziś jedziemy na ostanie zajęcia do szkoły rodzenia, będzie kąpanie maluszka, a w piątek mam wizytę u gina, mam nadzieję że tam u mnie i u dzidzi wszystko dobrze...
Właśnie dostałam sms'a od Małgośki pisze, że nudno jej i tęskno do nas oraz przesyła pozdrowionka dla wszystkich kwietniówek! Pisze też, że ma już dla małej łóżeczko i przewijak i że tylko parę rzeczy jej do nonono zostało :ico_oczko: