29 sty 2008, 19:49
Edyta, witaj nopwa kolezanko!! Pisz więcej o sobie i odzieciaczkach. Kogo masz, w jakim wieku :)) pokaz zdjątka swoich pociech :ico_brawa_01:
Aniu brawa dla Helenki za dzielne szczepienie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ta waga..źle, ze spadła, ale dobrze, ze jest na idealnej pozycji w siatce centylowej. Wanesska jest w 97 centylu hehe.
Myślę, ze u niej to akurat cięzkie kości są. Bo zadnych papulastych nózek, paszek, puców ani szyjki nie ma.. a wazy 9 kg :ico_noniewiem:
Avisek, wpsaniał nowina!! Super,ze Laurce nic niejest!!!!! Zdrowe dziecko jest najwazniejsze. pokaz nam jakieś fotki, bo dawno jej nie widziałyśmy :ico_oczko:
Juli fajnie, ze tak podajesz..ja z pełnymi gaciami jej coś daję, bo kuźwa nawet kleik ryzowo-marchewkowy taki specjalny z apteki uczulił nieziemsko!! Czyli u nas marchewka odpada, banany tez... dałam 2 dni ziemniaka i widzę, ze ma coś na buzi, ale być moze to jest od sukieneczki natarło, bo blisko buzi była...
Kurde mała dziś i wczoraj takie twarde kupy wali, ze szok! Są twardsze od plasteliny! Ja nie wiem wogóle jak to dziecko wydala z siebie :ico_noniewiem: Odpinam pampersa i wysypują się takie groszki i łapię je po całym łózku, a Wanesska tak macha nogami, ze poluję na nie, by ona piętą nie rozcisnęła, taka machawka mała hehe Niewiele tego (no bo ile mozna wycisnąć) ale takie kuleczki, ze biorę chusteczką i zakładam starą pieluchę, bo prawie nie zuzyta jest. I tak kilka razy dziennie. Ja przepraszam za te szczegóły, ale pierwszy raz coś takoiego widzę. Dałam jabłuszka, moze coś pomoze.