Awatar użytkownika
-indigo-
Zrobiłem Magistra z forum!

30 sty 2008, 00:41

Alinko ja juz kiedys pisałam: na ta kupke kup ESUTICON. Nieszkodliwy. Ja dawałam jakiś czas temu nawet codziennie bez strachu i pomagało. A dzis taki zbiego okoliczności tez mieliśmy takie kuleczki hehe i kropelki zapodąłam. Jutro ci powiem czy pomogły.

Witam Edytę.

Frydza współczuje przejść z ojcem.

Aniu Asiu gratuluje raczkowania. My nadal czekamy.

Madziorka trzymaj sie i do zobaczenia.

A ja własnie upichciłam zupke dla Tomcia na jutro z mielonymi kuleczkami z kurczaka mmmm, sama chyba podkradnę mu ze dwie.

[ Dodano: 2008-01-29, 23:43 ]
Lucy Oliverek uroczy i jak mu włoski rosną hoho.
Słuchaj tak sobie myśle z tym jedzeniem. A może on ciepłego nie chce a zimne woli. Jak ząbki wychodza to może go ciepłe draznić. Spróbuj mu zupki nie podgrzewać ze słoiczka tylko temperature pokojową zostaw.

lucy23
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 sty 2008, 01:01

wychodza to może go ciepłe draznić. Spróbuj mu zupki nie podgrzewać ze słoiczka tylko temperature pokojową zostaw.
wczoraj tak zrobilam i nie jadl ,ale dzis zjadl,wiec ja juz nie rozumiem :ico_noniewiem: chyba musze sie bardziej postarac z gotowaniem :ico_oczko:

Awatar użytkownika
-indigo-

30 sty 2008, 01:27

dziewczyny mam pytanko. ostatnio na naszej klasie w czerwcówkach pojawiła sie nowa koleżanka Magda. ma córkę Karinkę. Kto to taki bo ja nie kojarze?? Cos mi świta ale nie pamietam jej.

lucy23
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 sty 2008, 02:25

ja juz ide obkukac :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-01-30, 01:28 ]
Kamilko na tym drugim zdjeciu ,Tomus podobny jest do Jarka

[ Dodano: 2008-01-30, 01:30 ]
ja tez nie kojarze tej dziewczyny :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

30 sty 2008, 08:43

Witam wszystkich i nowa koleżankę
:-D

Lucy Oli bardzo fajny jaki pocieszny chłopaczek :ico_oczko:

Co do jedzenia moj nie strakuje je wszystko co mu dam hehe :ico_oczko:

Frydza :ico_pocieszyciel:

Co do raczkowania te ktore potrafia to :ico_brawa_01: moj jeszcze sie nie zabiera :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Alineczq

30 sty 2008, 10:53

Witam!
dzięki za odpowiedzi w sprawie kupki :-) ZobaCZYMY jak dzisiaj.
Jak nie pomoze jabłko, to dam śliweczki lub wybiorę się do apteki.

Lucy Oil jest boski poprostu, to spojrzenie istnego playboya hheh. A z jedzonkiem poprostu moze ma chimery i tyle. Wanesska tez wczoraj z łyzcezki jabłuszkiem pluła, a dałam ze smoczka to zajadała az się tzręsła cała!

Kamilko ta Magda to chyba ta dziewczyna co tu wpadła do nas, a na wątku było zamieszanie o nieodpowiedzianych pytaniach i chyba przestraszyła się :ico_noniewiem: To chyba ta, bo była Magda.

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

30 sty 2008, 10:59

hej hej

Lucy boskie zdjęcia

i ja witam bnową koleżankę

Magda??? nie kojarze, ja to wogóle nie moge znależć na naszej klasie czerwcówek, może mi ktoś zapodac link, wiem że był już podawany ale przegapiłam

Alinko z kupkami na pewno wszystko sie unormuje

Lucy Emi też miała taki czas że jadła w kratkę, raz jej smakowało a raz nie i samo przeszło bez przymuszania jej do jedzenia, poprostu była tylko na melczku, i minęło jej to, mam nadzieje że u was też minie.

A ja od 7.30 na nogach i strasznnie chce mi sie spać, a jeszcze angielski o 19ej. Oj coś straciłam serce do tego angielskiego, poza tym mamy beznadziejego native spikera. Zastanawiam sie czy wogóle zapisywać sie na kolejny semestr :ico_noniewiem:

edyta29
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

30 sty 2008, 11:11

cześć lucy supcio zdięcie słodki maluszek.Alineczq jak moja niemogła zrobić kupki to dałam czopek glicerynowy do dupci i po chwili było po problemie są one bez recepty, tylko nierób za często Ja przy pierwszym niewiedziałam i mi się uzależniła od tego i bez tego ani rusz no ale teraz jestem mądrzejsza

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 sty 2008, 11:34

Witam u nas nocka super :-D DZIEKUJE WAM ZA WSPARCIE JESTESCIE KOCHANE!! Wiki teraz raczkuje za zamiatarka ale ma ubaw :-D Dostalam @ Obrazek glowa mnie boli ,i brzuch masakra,przed porodem nigdy niemialam takich dolegliwosci fakkkkkkkk LUCY OLI super przystojniacha :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: JA tez nie kojaze kolezanki na naszej klasie!!A co do wloskow to niuni zaczely strasznie rosnac :ico_szoking: za uszkiem ma loczek hihihi

Awatar użytkownika
Alineczq

30 sty 2008, 11:51

Aga fajnie, ze Wikusia obrasta :-D Wanessce tez cos tam rośnie hehe ale wolno, a ja juz przymierzam się do jakiejś kokardki. Ale pewno ktoś wtedy powie "po co chłopaczkowi kokardkę przywiązałam" hahahahahah

Edyta właśnie z tymi czopkami to się boję naduzywać. narazie spróbujemy metod naturalnych :ico_oczko:

Asiulka, chęć do angielskiego napewno wróci ! A wiedzy na plecach nosić nie będziesz, za to przyda się w zyciu :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”