Dzień doberek kwietniówki :-D
Poczytałam, pooglądałam fotki a teraz spróbuję coś naskrobać.
SYLA - dla Martynki najlepsze życzenia imieninowe. Fajnie, że wylatujesz do mężą :ico_brawa_01: odpoczniesz troszkę :ico_oczko: Co do wózka to ja też nie mam jakoś przekonania do takich modeli :ico_noniewiem: , ale kolorek mi sie podoba i to bardzo. Ja też muszę pomyśleć o spacerówce. Ta maszyna do masażu wygląda na prawdę jak maszyna tortur :ico_szoking: U mnie pewnie w NT nie mają takiego sprzętu :ico_noniewiem:
MORDKA - oj biedulko znów przeprowadzka :ico_puknij: , mam nadzieję, że uda ci się wyprowadzić już na swoje śmieci. Strasznie mi się podobają te fotki przerobione i dlatego też pozwolę sobie wysłać na Twoją pocztę kilka naszych fotek :ico_sorki: i poproszę o stuningowanie :ico_sorki:
CARO - Ładnie wyglądasz w krótkich włosach :ico_brawa_01: i trzymam kciuki za dietę. Ja potrzebuje schudnąć jakieś 4 kg, ale nie wiem kiedy mi się to uda bo wciąż brak motywacji :ico_olaboga:
KATRIN - pokaż te pasemka blond
MRÓWECZKA - - cześć :516:
Tyle pamiętam :ico_sorki: pokaże jeszcze wam kilka fotek i spadam bo muszę na zakupy jechać córci buty kupić A chciałam jeszcze na synka poskarżyć, że jest strasznie niegrzeczny nie ma pupy i nie umie posiedzieć 5 minut :ico_placzek:

Na razie tylko dwie fotki bo mały się budzi i muszę zamykać. Pozdrawiam i udanego dzionka życzę papa
[ Dodano: 2008-01-30, 09:59 ]
Oj sorkii fotki się zdublowały :ico_placzek: później wkleję coś jeszcze