31 sty 2008, 13:33
Heeeej!
Edyta- ale piekna masz corcie- i jakie ma wloooosy! SZOK!!!
Madziorka- odezwij sie, jak dasz rade, jak juz bedziecie w nowym domku i ogarniecie wszystko..
Karla- fajnie ze cos napisalas... Naprawde milo. A co do apetytu - noduzy chlop.. nie ma co..
Najwazniejsze ze zdrowy!
Lucy - Oli rewelacja :): Dawno go nie pokazywalas
Wiecej nic oczywiscie nie pamietam.. Bo zakrecona jestem strrrasznie.
We wtorek wrocilam z pracy o 7 rano:/ Poszlam spac o 8, jak moje chlopaki juz wstawaly.Pospalam do 13,ale dostalam okres i chodzilam wczoraj caly dzien jak cien czlowieka. Dzis tez wymemlana cala, a zaraz smigamyz Krzysiamido Gdanska na paczki ijakies pysznosci. Potem poczta, wysylka paczek, obiadek i do pracy. Wczoraj byl egzamin-ale stwierdzilam,ze mam to gdzies-bedzie poprawka i tyle.Bylam tak zamasakrowana i zmeczona, ze zasnelam nad testem. I wyszlam - pierwsza. Poprawka 11.W sobote egzamin i do pracy na 19.
Ostatnio za duzo chyba tego wszystkiego, bo czuje ze mi sil zaczyna brakowac.. Czekam na babskiego sledzika w przyszlym tygodniu, to moze naladuje akumulatory. A jak juz zdam wszystko, to zrobie sobie dluuuuga sjseste! :):
Kochane moje- obzearjcie sie dzisiaj, trzeba sobie troszke oslodzic ta szaro-bura codziennosc! Oby do wiosny!
[ Dodano: 2008-01-31, 12:34 ]
Co do lozeczka- ja obnizylam dopiero teraz - bo Maly zaczal ostro buszowac po nim i wychylac lepek.