31 sty 2008, 23:43
Witam!
mój też sie buntuje :ico_olaboga:
zaczał śpiewać sto lat,niech żyje żyje nam tylko bardziej w swoim języku :ico_oczko:
powtarza wierszyk mamo mamo cos ci dam i pamięta już kilka słów z tego wierszyka, gdy do nich dochodzimy to pierwszy je mówi :ico_brawa_01:
co do pomagania,to jak meża nie ma to wiadomo kto co robi :ico_oczko: ale jak jest to robi dużo,wynosi śmieci,myje podłogi,zmywa naczynia,królikowi czysci klatkę,jak jestem w pracy to gotuje (teraz był w domu ponad miesiąc i robił naprawde dużo) przy Kacprze wszystko,rano zawsze on wstaje do malego i go przebiera,chodzi sam z nim na spacery zebym mogła odetchnąć,oczywiście nie codziń,bo razem chodzimy
codzień rano leci po świeży chlebek,na zakupy też chodzi jak mi sie nie chce :ico_oczko: w ogóle jak go o cos poprosze to robi to,nie ma problemu
ale dzis znowu pojechał :ico_placzek: kurcze cięzko po takich dłuższym czasie razem :ico_placzek: Kacper jutro bedzie go szukał i pytał :ico_placzek: choc pojechał jak maly nei spał,i ledwo wyszedl to Kacper szedł w kierunku drzwi i mówi pak pak tata puka :ico_placzek: dzis mieliśmy imprezke urodzinowa Pelusia i akurat musiał jechać,ale był większosć czasu na szczescie :ico_sorki: