Dzien dobry Babosy :ico_oczko:
U mnie nic nowego,pozatym ze moja Nicolinka dalej spi ze mna,i nawet moj maz juz nic nie mowi na to.. pozatym mala Nicole jest sprytna,bystra i szybko sie uczy zaczyna wiecej mowic.. np.tatatata i powoli wie co moze a co nie moze..
Ogulnie weekend minal fajnie,wczoraj bylismy u tesciow pogadalam sobie z tesciowa ciesze sie ze chociaz z nia mam super kontakt bo z tesciem nadal jest nijako ale nie martwie sie nim .. :ico_oczko:
No i dzisiaj jedziemy do mojego ginekologa podgladac Marcuska juz sie doczekac nie umiem.. tym bardziej ze jak chodze to coraz bardziej czuje jak mi sie glowka odbija :ico_wstydzioch: takie jakies uczucie mam smieszne.. :ico_noniewiem: Takze zapytam lekarza czy to normalne.. albo to znak ze maly za niedlugo bedzie chcial sie pojawic na swiecie.. :ico_noniewiem: :ico_haha_02:
Ja tez dzisiaj mam juz obiadek prawie gotowy,tylko usmazyc i pranko tez juz mam wyprane :-D :ico_oczko:
Pogoda u nas w miare ciekawa,nie ma mrozu ale nie jest tez cieplo.. snieg jeszcze nie stopnial caly.. ale za to wczoraj byla piekna pogoda.. az chcialo sie zyc :ico_oczko: ok juz nie przynudzam :ico_haha_02:
Milego dnia wam zycze odezwe sie po lekarzu paa
Mama_Kingi piekne foteczki Patryczka :ico_brawa_01: Naprawde wzruszajace :ico_oczko: :ico_brawa_01: Ja tez zawsze przezywam kazde Usg i ciesze sie ze juz dzisiaj za pare godzin zobacze mojego malego syneczka na monitorku i moze dostane nawet zdjecie :ico_brawa_01: :ico_oczko:
Maggie nie obraz sie ale ja to bym na taka impreze wogule nie poszla jak by moje dziecko kaszlalo i mialo katar.. :ico_noniewiem: Ale nie moja sprawa,mam nadzieje ze Tosiaczkiem bedzie lepiej i ze wyzdrowieje powodzenia :ico_oczko:
I ja tez sie dolacze do spoznionych ale szczerych zyczen dla Piotrusia z okazjii skonczonego 1 roczku i 7 miesiecy :ico_brawa_01: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
A teraz ide wziasc prysznic a moja Nicolinka sobie zasnela i spijusia juz 30 minut wiec moze zdaze w spokoju sie umyc :-D :ico_oczko: Pozdrawiam was i buziaczki paa

ma wirusowe zapalenie jamy ustnej :ico_placzek: ,nic mi nie chce jeśc i ciągle marudzi coś strasznego.

dziś już jest troszke lepiej ,teraz ładnie sie bawi ale z jedzeniem nadal kiepsko :ico_olaboga: