hej
witam wszystkie po pracy
Szczako brzusiu nie za duzy i faktycznie szpiczasty,ale to wcale nie oznacza,ze synek bedzie,moze byc ale i tez moze corcia-ja mialam z pierwszym pileczke i jest syn,teraz tez mam pileczke i znow synek-tak jak pisza dziewczynki wyzej to tylko smieszne podejscie osob starszych i ich zabobonow.
Najwazniejsze by bylo zdrowe :ico_oczko:
Malgorzatko ,ale sie usmialam hehe popatrz jaki zbieg okolicznosci :-D ,to ja ci jeszcze dodam,ze moj maz ma tez na imie Tomek hehe
A brzuszek masz spory i taki bym powiedziala jak ja wielkoscia i ksztaltem a ja jestem jakis tydz ,poltora krocej w :ico_ciezarowka:
Wage masz super,ty to chyba chudzinka jestes jakich malo.
Ja do grubych nigdy nie nalezalam bo moja waga przed ciaza to tak 52 kg,53 kg a teraz waze juz 60 kg a obwod brzucha mam 95 cm,wiec urósł sporo od ost razu :ico_wstydzioch:
Ewelinko no widzisz tak widocznie juz jest,wiec chyba lepiej nie miec pragnien co do plci to wtedy czlowiek nie jest nastawiony tak i gdy wychodzi cos nie po naszej mysli nie ma rozczarowan,ale ja juz chyba sie przestawilam,choc ost jak bylam w kosciele podeszla do nas taka mala dziewczynka okolo poltora orku,przeslodko ubrana i taka sliczna i taki jakis zal mialam,ze jednak Julci nie bedzie,ze sen o ktorym snilam prysnal,a pozniej dodalam do siebie i Boga-dziekuje,ze jest zdrowe i prosze by tak pozostalo.
Ty bedziesz miec kiedys na pewno drugie wiec jest szansa na corcie a ja nie wiem czy sie zdecyduje na trzecie-chodzi o finanse chyba w przewadze,no chyba,ze Bog nam nasze klopoty pomoze w jakis sposob poukladac i wyjsc na prosta to kto wie-nigdy nie mow nigdy taka jest moja regula :-D
A wie moze ktoras co tam u Moniczki slychac??
No i jak tam pozostale majowczeki sie maja??
Jakos malo sie tutaj udzielaja a szkoda.
Lece do kuchni na trosze wiec do pozniej
Buziaki