Dzień doberek :-D
KOLKA - domek super, widzę że mamy podobne gusty :-D My też myślimy o budowie domu, niestety droga do tego ciężka i żmudna, dużo załatwiania żeby dostać wszystkie pozwolenia. Byliśmy u jednej takiej architekt i powiedziała nam, że załatwienie wszystkiego potrwa 1,5 roku i będzie kosztowało 12 tys zł matko, aż mi się słabo zrobiło. Zrezygnowaliśmy z usług tej pani, popytaliśmy się troszkę i okazało się że wśród znajomych mamy architekta, który obiecał się zająć naszą sprawą za rozsądną kasę bo ok 6-7 tys. Jak już załatwimy te pozwolenia to musimy starać się o kredyt bo nie mamy tyle kasiory niestety, chyba że w totka wygramy :ico_oczko:
Owszem szacunek należy się starszym, ale na szacunek trzeba zapracować, nie przysługuje nam tylko dlatego,że mamy skończone np. 50 lat!
popieram w 100 procentach, a alkoholizmowi zdecydowanie też mówię NIE.
MORDKA - brawo dla Kacpra za zębale :ico_brawa_01:
HEKTORKA - jak wystarczy Kamilkowi herbata, to nie dawaj mu mleczka :-D Mój synek na to nie idzie, jak głodny to nie ma spania :ico_noniewiem:
SYLA - napisz mi coś więcej o tym rolletic tzn. czy trzeba tam mieć jakiś strój, jak się na tym ćwiczy, czy widzisz już jakiś efekt? Tak przypadkiem wpadłam na reklamę tego cuda u nas w Nt i zastanawiam się czy się nie wybrać :ico_wstydzioch:
RYBKA - kurcze strasznie mi przykro, że chorujecie :ico_placzek: życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
KASIK - jak poszukiwania wymarzonego domku? Gratulacje dla Viki za dwa pierwsze samodzielne kroczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Oki zamykam Krystian spać poszedł, a ja idę sprzątnąć trochę, ubrać się i umyć włosy. Muszę jechać dziś na zakupy, a i koleżanka mnie na kawkę zaprosiła więc skorzystam, a co :-D :ico_kawa:
Miłego dnia życzę wam kwietniówki papa