Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2008, 19:27

choroba to jest własnie od tych zębów, czy to prawda że podczas ząbkowania osłabia sie odportność dziecka??
Tak to prawda ....

Awatar użytkownika
Barbara
Śmigam już bez trzymanki po forumku

06 lut 2008, 20:38

... a co z "3" ??? moje dziecko wszystko ma inaczej .... :ico_wstydzioch:
Aginka, 3ki ida po 4kach, wiec chyba w dobrej kolejnosci Malwince wychodza zabki....
choroba to jest własnie od tych zębów, czy to prawda że podczas ząbkowania osłabia sie odportność dziecka??
niestety to prawda....

A jesli chodzi o malowanie scian, to u Asia w pokoju juz jest kilka kresek a i w mojej sypialni znalazlam 4 kreski malowane kretkami :ico_zly: a w kuchni na scianie gdzie stoi Asi stoliczek to juz nie liczylam :ico_zly:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2008, 20:49

Aginka, 3ki ida po 4kach, wiec chyba w dobrej kolejnosci Malwince wychodza zabki....
O jejku ... a Kapikowi wychodziły po kolei .... i dodam że expresowo .... i bezboleśnie .... to pewnie onjest jakiś taki nie tego ;)

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

06 lut 2008, 21:08

hehe no to mamy artystów :ico_haha_01:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

06 lut 2008, 22:11

hej hej

I Kourosh jest wsrod grona Artystow ... ostatnio mierzylismy jego wzrost i olowkiem zaznaczylismy wysokosc malego szkraba ... i co? i Kourosh spapugowal, ze mozna bazgrac po scianie :ico_olaboga: i po podlodze :ico_smiechbig:
Juz mamy malowidla na scianie w kuchni i podloga tez byla w bazgrolach .... na szczescie podloge dekorowal kreda , wiec nie bylo problemu z usowaniem szkod :ico_oczko: ale sciana jest oznaczona dlugopisem :ico_noniewiem:
Dodam,ze wczesniej rysowal tylko i wylacznie na ( czy tez po ) papierze ... :ico_noniewiem:

Kristi ... brzusi sliczny i duzy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Maggie ... jeszcze razduzo zdrowka dla Antonia!

Opukac w niemalowane : my jeszcze chorobsk nie przechodzilismy i az sie trzese jak osika na sama mysl :ico_wstydzioch:

Zapomnialabym : my juz mamy komplet ... trojki wkoncu sie wybily ... na paitaki naturalnie czekamy jeszcze z rok :-D

Mielismy dzis fajny dzionek , na spacerze bylismy 2 razy, udala nam sie przepyszna zupa szpinakowa i ... na placu zabaw poznalismy dwie mamy - Polki z nieco mlodszymi smerfami ... fajny dzionek :one:

12 lutego mam pierwsza wizyte w Szpitalu ... czy juz wspominalam? :ico_wstydzioch: nie pamietam
tak sie ciesze ...pozniej USG i ... poki co mam apetyt i czuje sie dobrze,choc miewam nastroje

buziaki dla wszystkich

[ Dodano: 2008-02-06, 21:24 ]
a to moj brzdac marudzacy :-D
Obrazek
i ogladajacy Dobranocke :-D
Obrazek
i jeszcze usmiechniety smerf :ico_oczko:
Obrazek

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

06 lut 2008, 22:44

diem, foteczkifajowe, Kourosh ma cudne oczęta , a mycia włosów i suszenia masz co nie miara, śliczny chłopak.
ale nam dzieciaczki rosną....................... :ico_brawa_01:
Opukac w niemalowane : my jeszcze chorobsk nie przechodzilismy i az sie trzese jak osika na sama mysl :ico_wstydzioch:
wspaniale że Ci jeszcze syncio nie chorował :one:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

07 lut 2008, 10:54

dziendoberek :ico_haha_02:
i juz zmykam na sniadanie , a pozniej kawunsia :ico_kawa: kto sie pisze na kawe?
jest tu kto?
nam sie poprzestawialy ghodziny i dzis nie spimy juz od 7 :ico_noniewiem:

Maggie ... dzieki kochana za mile komentarze :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
iwonap
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

07 lut 2008, 11:25

diem bardzo chetnie wypije z toba kawusie mniam uwielbiam kawe:)
kurosh jest slodziak ze tylko schrupac ...a te oczeta ....pycha
aginko ponoc tak jest jak basia pisala najpierw czworki wychodza a pozniej trojki i z tego co slyszalam nawet dentysktka mi mowila ze trojki sa straszne jesli chodzi o wyrzynanie ...u nas jednma przez miesiac sie wybijala...wiec zycze wytrwalosci hihi maggie wielkie buziaki z zyczenaimi zdrowka dla antoska ...u nas odpukac narzie rysunki na papierze ....ale srtaram sie zawsez nadzorowac jego rysowanie ...a po wszystki\m chowam kredkli i tyle ....
musze leceic moje bobo wlasnie sie wspina na mnie:)

Awatar użytkownika
Barbara

07 lut 2008, 14:04

Dzien doberek dziewczynki.
U nas pogoda taka sobie, raz slonce z za 5 min. chmury i deszcz :ico_noniewiem:
Asia wstala mi dzisiaj o 6:00 :ico_olaboga: , ale poszla potam spac o 9:30 i spala do 12:00 :ico_szoking: , wiec jak na nia to szok, bo tak ostatnio to spi mi niecala godzine dziennie...

Ok ja uciekam bo Asia cos cicho jest, i nie wiem co wykombinowala :ico_oczko:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

07 lut 2008, 15:08

cześć dziewczynki...no i stało się Antoś dostał pierwszy w życiu antybiotyk...
Ma nie czysto w klatce ...martwie się bardzo.

Pozdrowionka.

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”