Gratulacje dla
Oli za pierwszego zięba :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D
Dziękujemy wszystkim za życzenia. Jesteście kochane :ico_sorki: :ico_sorki: A moja Jula miała dziś dobry dzień. Dostała prezentów, niemal jak na pierwsze urodziny :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Babcia kupiła pampersy jumbo pack, chrzestna ogrodniczki- takie fajowe- w różowe moro :-D Brat R sukieneczkę i bluzeczkę. Tylko podła mama kupiła paczkę chrupków i fantazję truskawkową :ico_oczko: Ale zjadła od razu, więc chyba prezent podpasował :-D :-D A ja wypatrzyłam dla niej nonono dżinsy... normalnie zachorowałam na nie. :ico_puknij: Wiem, że jej to rybka, ale co tam :-D Zaszalejemy jak R dostanie pensję. :-D Niedaleko mnie otworzyli hurtownię, z art. dziecięcymi i chyba często tam będę zaglądać :ico_oczko: No i pampersy mają tanie
A ja dziś miałam gości..., jutro też będę miała.... teściów. Mam udawać, że to "niespodzianka"- tak mi brat R zaznaczył.

W sobotę przyjedzie znów Jacek na piwo. W niedzielę mamy zaproszenie na obiad do nich. Byłam ostatnio. Dziękuję. Wolę hamburgera na PKP. Czy da się przeskoczyć od razu do poniedziałku? Bo weekend czarno widzę :ico_olaboga: :ico_zly:
A zgadnijcie co robi mój mężuś?? Podpowiedź... to co zawsze i to, co najbardziej na świecie lubię jeść :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D
Zmykam. Potem może zajrzę