08 lut 2008, 19:58
HEJKA, naklikałam wczoraj takeigo długasnego posta i mi komputerek zastrajkował i sie zawiesił :ico_zly: i zjadło mi całego posta :ico_zly: i wogóle mi się komputerek zespuł i nie mogłam nic zrobić, a dzis doszłam do wniosku ze mnie sprzet elektroniczny nie lubi bo dziś wziełam lapotopka do kolegi a on go właczył a tam wszytsko działa :-D i sie ze mnie chichrał :-D a przed chwila chciałam program w tv zmienić i mi pilot nie działa :ico_zly: a maz wział i działa :-D normalnie chyba jakies złe bioprądy mam :-D
a ja dzis cały dzionek w rozjazdach, bo umówiłam sie w odiedziny do kolezanki ze szkoły rodzenia a przy okazji do rodzinki wstapiłam bo oni w poblizu mieszkają i jak wyszłam o 10 tak o 17 dopiero wróciłam :-D
kolezanka sie tylko z malucha chichrała to jak jadłam obiad to mi wielec do siebie do buzi ciagnał :-D a pózniej jej synkowi wyrywał butle z soczkiem :-D normalnie jakis łakomczuszek mi rosnie
a tamtem maluszke tez fajny, starszy tylko o 2 tygodnie, ale taka gaduła, juz mama, tata, baba mówi ale za to wogóle nie siedzi, wiec jak widac róznie sie dzieciaczki rozwijaja :-D
foteczki macie przepiekne :-D szczególnie mi sie ta białą czapa z popmonikami podoba u Veroniki :-D
a Kingus ty sie nie martw ze mała włosków nie ma za duzo, bo poprostu sosim dla Zosieńki wszytskie zabrała :-D
Sosim super ze ten aquapark we wrocławiu juz otwieraja, juz sie doczekac nie moge :-D bo ja tam uwielbiam sie popluskać :-D jak juz bedziesz wiedziała ze otworza to daj znać :-D
Serafinko a ty tu nam prosze lekcje masazu udzielać, bedizemy sie wszytskie masować :-D