ze nasz synek jest juz coraz wiekszy, coraz wiecej rozumie i on czuje ze powinien juz zaczac cwiczyc z nim pilke nozna
Luska uwielbia sie bawic wielka plazowa dmuchana pilka :ico_oczko:
Kamilka super,z e sie w koncu mozesz wyspac :ico_brawa_01:
Wow, a co to za mata?
Frydza, to taki wiek, ze tylko mama jest ok i wlasciwie jak mama jest w polu widzenia, to pogadam z kims innym, ale jak zniknie to bede sie darla :-D :-D
Ja dzis caly dzien u rodzicow bylam, bo z mloda juz nie idzie wyrobic to dziadkom ja podrzucilam co by nie zapomnieli, ze wnuczke maja :ico_brawa_01: Luska caly czas chce chodzic, a mnie juz od roli stabilizatora plery nawalaja, wiec dzis caly dzien te role moj staruszek pelnil hehe, a on ma 192 cm wzrostu i 120 kg wagi :-D :-D To sobie mozecie przyczaic jak to wygladalo :-D Szkoda, ze aparatu nie wzielam :-D
Po obiadku, ktory jej babacia ugotowala usypialam Luske i sama przysnelam razem z nia (to byla 14 godzina) i nawet nie przyczailam jak sie Mloda obudzila, a moja mama ja wyciagnela ode mnie z lozka, zebym sobie pospala :ico_brawa_01: i obudzilam sie dopiero o 18.30 w szoku :ico_szoking: :ico_szoking: Myślalam,z e Luska sama gdzies poszla hehe
Bo wczoraj przd wyjsciem na spacer zostawilam Luske na kocu na ziemi, rozlozylam jej wszystkie zabawki jakie tylko mialam w domu i jeszcze jej mini mini piusiciam, zeby tylko moc sie w lazience wyszykowac, a po 5 min ona z mna sie do lazienki dowlekla i mi zza otwartych drzwi "akuku" robila :-D :-D Jakies 4 mtry samodzielnie pokonala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
I babcia ja dzisiaj nauczyla "papa" robic :ico_brawa_01: