23 mar 2007, 11:53
czołem!
Mosob, komunia w maju ale Iwcia pewnie idzie do fryz póki wcześniej - potem może nie mieć czasu, i jak będzie u rodziców to się małym zajmą a ona skorzysta i się upiększy!
ja muszę się wybrać do fryz przed chrzcinami, zapuszczam włosy i boję się że mi znowu opitoli na krótko i się wścieknę!
Gosia biedna, u Niej ciągle coś się dzieje :( Zdówka dla Was i wracaj!
A Kasiula to znowu coś kombinuje, nas tu tęsknota zżera jak rdza koło od rowera a ta się wycisza!
Dzięki Sosenko, głowa pewnie tak jak piszesz od tej pogody nawala, dziś też deszczowo,
i dziś chyba odpuszczę spacer, czuję się jak dętka wypompowana, najchętniej bym przespała cały dzoeń, no ale terrorysta nie pozwoli na to ;)
Mój mąż w nocy po każdym karmieniu przekłada JAsia do łóżeczka, czasem mały się przebuszi i Daniel gomusi usypiać, i widzę że z dnia na dzień coraz bardziej osowiały i zmęczony chodzi, chłopina mi się wykończy :( W sobotę kupimy ten smoczek trójprzepływowy i trzeba tą kaszką Jaśka zapchać bo nas obydwoje wykończy i kto go będzie wychowywał?
Jaśko ostanio bardzo się ciągnie do siadania a że mu to jeszcze nei wychodzi to się wścieka, przez to usnąć nie może, bo wstaje i to go rozprasza.