11 lut 2008, 11:25
Dzień dobry :-D
Jestem i ja z kawką :ico_kawa:. Siedzę sobie w szlafroku i ze strasznie tłustą głową dobrze, że mnie nie widzicie bo byście miały koszmary w nocy :ico_szoking: . Krystian strzela sobie pierwszą drzemkę, katarek jeszcze mu nie przeszedł i dostał jakieś dziwne uczulenie na buźce, nie wiem po czym, ale na razie nie panikuję, może przejdzie, dam mu wapno i zobaczę co będzie. Pozatem weekend minął szybko, w sobotę byłam na uczelni więc cały dzień praktycznie zmarnowany, a wczoraj byliśmy na imieninach u wujka, ale długo nie posiedzieliśmy, bo mały tak dawał popalić, że głowa mała :ico_olaboga: . Pogoda u nas nie sprzyja spacerką, wczoraj wiał strasznie Halny, było pochmurno i mroźno, dzisiaj może będzie troszkę lepiej bo widzę, że słońce przebija się zza chmur.
DELICJA - przykro mi, że Oleńka z wózka wypadła, ale tak jak już dziewczyny pisały nie możesz się obwiniać, bo nasze dzieciaki nie unikną poobijanych kolan, łokci i guzów na czole. Takie jest życie i jak mówi góralskie przysłowie: "Jakbyś wiedzioł, że sie przewrócis to byś se siodł"
CARO - śliczne zdjęcia i z Ciebie fajna laseczka :ico_brawa_01: Koniecznie się pochwal jaką kreację sprawiłaś sobie na chrzest Oskarka.
KASIK - aj ta piedzie...a alergia :ico_zly: , mam nadzieję, że Viki wyrośnie z tego. Basenu zazdroszczę, my w najbliższą niedzielę planujemy popluskać się troszkę w wodzie, zobaczymy jak Krystek zareaguje na taką "dużą wannę" .
KATRIN - ogromniaste :ico_brawa_01: dla Antosia za postępy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
MRÓWECZKA - kuruj się Kochana, polecam mleczko z czosnkiem lub herbatkę z malinami i cytrynką
KOLKA - Julcia śliczna, a jeansy i pasek super :ico_brawa_01: Mnie się też wydaje, że z wyglądu podobna do męża. Zachowania teściowej nie będę komentować, bo ja bym ją tak zbeształa, że gniewała by się na mnie pewnie do końca życia :-D Nie na moje nerwy takie kobiety :ico_zly:
MORDKA - może faktycznie Kacpi złapał jakiegoś wirusa, teraz tyle tego dziadostwa w powietrzu jest. Życzę wam zdróweczka dużo. Dla szkolniaków twoich udanego odpoczynku i powiedz im, żeby nie dokuczały za bardzo mamuśce. Kalendarz super.
AGI - teściowo moja, co tam u was nowego, jak Majutek?
RYBKA - dobrze, że inhalacje przynoszą skutek, mam nadzieję, że jeszcze troszkę i po chorobie nie będzie śladu. Andrzejek dzielny chłopaczek :ico_brawa_01: , a prezenty na Walentynki świetne. Ja zamówiłam czekoladki z naszymi fotkami, jak przyjdą to się wam pochwalę :ico_oczko:
HEKTORKA - brawa dla Kamilka za pierwszy ząbek :ico_brawa_01:
Ok mam nadzieję, że nie ominęłam nikogo w odpisywaniu na posty i że nic nie pomieszłam jakby co to musicie wybaczyć :ico_sorki: . Idę się ubrać i umyć głowę, później pojadę na chwilkę do rodziców, jakoś nie chce mi się dziś w domu siedzieć. Pozdrawiam