Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów. Dużo zdrówka , radości i uśmiechu
Agatki, Alusi i Joasi
Jejku, piszę post i mi nie zapisuje, nie wiem może to wina mojego neta a ja na TT denerwuję się. :ico_haha_01:
A co tam u
MamyKasi jeszcze net nie działa, musi napisac relacje z porodu, no i tęskno bez niej
Kelly ale fajne zdjecia, nie przejmuj się ilością, moglabyś i wiecej wklejać , uwieelbiam oglądać :ico_brawa_01:
Dziewczyny co jedzą Wasze maluszki przed pojściem spać, ?
Kiedyś Fillipek chociaż do 5 nad ranem spal od 20. a teraz o pólnocy budzi sie na jedzenie. Widać nie wystarcza mu mleko.
Jaką polecacie kaszke rzadką , żeby dalo sie przez butle pić, bo maly lubi przed spaniem butle, nie chce lyzeczką kaszke zjeść
Dorotka pytalas się kiedys, jakie mleko i dlaczego wlasnie ono. Ja nie decydowalam, w szpitalu po urodzeniu polecily NAN, prawdopodobnie dobre i nie drogie. ( a dlaczego teraz odpowiadam, bo cofnelam strony wszystkie - i duzo moich postow niema, chyba nie zdążywalo zapisac a ja sie rozlączałam :ico_zly: a ja się dziwie dlaczego nikt nie odpowiada na moje pytania :ico_olaboga: )
Już od dzis-jutro, przechodze na mleko Junior.
Dziewczyny teraz po ukonczeniu roczka trzeba szczepic, ile musze odczekac, bo teraz Fillipek bierze antybiotyk, slyszalam ze ze dwa tygodni
Juz Fillipek nie kasle,moze nie potrzebnie lekarka mu antybiotyk przepisala, bo i wieczorem i w nocy nie kaslal.