U mnie do tej pory było ok,ale przy Izie od ok. 5 -m-ca miałam anemię,pewnie i teraz mnie nie ominie... :ico_noniewiem: Sama jestem ciekawa,jak mi wyjdą wyniki :ico_sorki:napiszcie czy zmieniają Wam sie np. hemoglobina z morfologii, spada trochę? ja robilam tylko raz narazie ale była b.dobra, słyszalam ze ma prawo troche spaść ale trzeba pilnować aby nie było anemii
Ale jak tego pilnować? :ico_noniewiem: Przy Izie łykałam witaminki,Feminatal,piłam barszczyk,sok pomidorowy,a anemia i tak była :ico_noniewiem: To wcale nie takie proste :ico_noniewiem:ale trzeba pilnować aby nie było anemii .
Brałam to w ciąży z Izą,zobaczymy,czy teraz tez gin mi każe :ico_oczko: Dzięki za interpretację :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_haha_02:preparat Hemofer jest dobry na Hg i anemie jakby co , może zapytaj lekarza przy okazji ?
pojedyncze bakterie w moczu, jesli nie czujesz infekcji to raczej nic poważnego
Ja tez mam wtedy wizytę,na którą idziesz???Bo ja na 17:15 :ico_oczko:dopiero 18.02 bo wtedy wizyta
Normalne,ja pokazywałam dziewczynom na innym wątku- w 17 tc miałam wielki brzuch,a za kilka dni,prawie w 20 tc-prawie płaski...podobno do ok.22-24 tc to normalne "zjawisko"...Potem rosnie w oczach :ico_oczko:to normalne w 17 tc ?
Ale Ci fajnie,daj znać po USG...ja będę mieć w poniedziałek USG podczas wizyty,pewnie dowiem sie,kto u mnie mieszka :ico_brawa_01:ale juz jutro na 8.30 USG dzidzi w szpitalu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość