a ja dziś latałam z mężem po mieście bo miał wolne i jak wróciliśmy że szpitala (mamy jeszcze miesiąc stosować maść i po miesiącu zabieg) no i mój kochany małż zaszalał kupił mi super brązowe buty ,brązową taką dłuższą bluzkę ale pani w sklepie mówiła że może to też być sukienka taka krótsza i super czarne futerko krótkie po prostu śliczne a jak wracaliśmy to weszliśmy do Tesco i kupił mi steper :-D i dzielnie oglądając TV sobie ćwiczę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kupił mi steper :-D i dzielnie oglądając TV sobie ćwiczę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja oglądając tv dzielnie prasuję :ico_haha_02:
a Kubuś wraz ze mną w bujaczku ogląda tv. :-D No mówię Wam jaki telemaniak! Nie można przy nim telewizora włączyć, bo zaraz się gapi i nic innego go nie interesuje. :ico_olaboga:
Fajnie mieć takiego męża :ico_sorki: tylko pozazdrościć.
kilolek, mój Tymek te lubi telewizję oglądać. Zawsze to kilka minut aby coś zrobić. A jak Tymek tak nie robi kupki to dawałam mu czopka. Po czterech dnia i od razu sie wypróżniał. Teraz daję mu debridat 2 razy dziennie i robi kupkę tak codziennie albo co drugi. Nawet czasem zrobi dwie dziennie więc się cieszę.
My braliśmy przez 2 miesiące debridat i było wszystko ok. ale tego nie wolno brać tak dugo i w dodatku to bardzo "uzależnia" przewód pokarmowy - sam potem nie potraf działać. Prawie dwa tygodnie trwało odstawienie: najpierw musiałam zmniejszać dawki, potem częstotliwość, żeby nie odstawić zbyt gwałtownie :ico_noniewiem: Całe szczęście dziś juz Kubuś zrobił kupkę (i to nawet 3), bo nic kompletnie nie pomagało nawet czopki glicerynowe.
Witajcie
Janiołek trzymam kciuki za lenkę
Moja Oleńka tez tak wesoło sie śmieje i kwika, a teraz jest jeszcze fajnie jak jej spiewam to probuje naśladować
U nas na sczescie na problemy z kupą pomaga herbatka rumiankowa, lekarka na te problemy polecała tez herbatkę rumiankowo-koperkową
My za usg bioderek, płaciliśmy 30zł, ale u nas tylko prywatnie wykonują to badanie
na szczescie nie musze juz go powtarzać
Ika masz super małżonka :-) :-) :-)
[ Dodano: 2008-02-13, 10:45 ]
kurcze coś suwaczek Oleńki nie działa
Dziś miałyśmy ECHO. Ordynator powiedział, że operacja jest niepotrzebna i jutro idziemy do domu:) Jak sie ciesze. Boje sie tyko, ze nie daj Boże zlapala Rotawirusa bo jak przystalo na szpital juz 4 dziecko zachorowalo. Uciekamy stad jak naj szybciej:) ale internet i laptop w szpitalu - fajna sprawa :-D
Lenka też jest telemaniakiem, datego ostatnio ogladamy mini mini