U nas dzisiejsza noc była już znacznie spokojniejsza dało się już na dłużej oko zamknąć i przynajmniej gorączka już tak nie męczyła Wojtuli. Widocznie antybiotyk też zadziałał :ico_brawa_01:
Dla MILENKI I WOJTUSIA Małgorzatki Z OKAZJI WCZORAJSZYCH 1 URODZINEK
DZISIEJSZEMU SOLENIZANTOWI
Dorotka :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: będzie wszystko ok
lulu szczepić można 2 tygodnie po odstawieniu antybiotyku dlatego szczepienie mamy dopiero 5 marca
Eva zdróweczka dla Dominisia
asiam_26 to jest garaż z firmy GOWI, Szwagierka przywiozła go z Austrii. Ja z taką firmą się tutaj nie spotkałam
Magdzinka, Qunick ja odstawiałam Wojtaszka wydłużając czas karmienia a potem eliminując kolejne karmienia i obyło sie bez płaczu i lamentu, ale każdy dzieciaczek jest inny :ico_noniewiem:
karolas Wojtek też ma zapalenie gardła. A u nas mnóstwo dzieci chorych, w przychodniach masakra - numerki się ciągną jak stąd do Paryża
przewijanie ja już dawno Wojtka przewijam na stojąco bo inaczej nie ma jak. Tak jak wasze szkraby uciekałby i przekręcał się, a tak na stojąco pogrzebie przy chusteczkach nawilżających a ja raz dwa go przewijam. Ostatnio nawet jak zrobi kupkę to sam przynosi pieluchę i chusteczki hihi
kąpiel Wojtuś dalej kapie sie w małej wanience z tym że bardziej na stojąco. Kiedyś tak super taplał się w wodzie, ale od jakiegoś czasu jest w ogóle problem z kąpielą. Ja przypuszczam, że jak zostawała z nim moja szwagierka to musiał jej się wyślizgnąć przy kąpaniu :ico_zly: i teraz na nowo musimy go przyzwyczajać do wody. Teraz pomalutku na chwilkę czasem usiądzie w wanience ale często kąpiel to tylko moczenie nóżek i mycie w parę sekund.