13 lut 2008, 16:37
mój bąbel na razie się uśmiecha głównie jak zasypia... ale coraz więcej widzi i generalnie zachwycamy się codziennie, bo widać jak się jego zmysły rozwijają coraz bardziej, zwraca na nas teraz uwagę, można go zagadać żeby nie płakał i reaguje na wiele bodźców... jutro rano kończy 4 tygodnie-strasznie szybko zleciało! :ico_haha_01:
również jutro jedziemy na drugie pobranie krwi do badania bilirubiny-mam nadzieję, że będzie równie grzeczny jak ostatnio i że wyniki będą również z tendencją spadkową-jak ostatnio.
W ogóle to zasnął w końcu z 20 minut temu-on ostatnio tak robi cały czas... od 6,7..8 rano po pierwszej pobudce po nocy już nie zasypia, tylko do 15-16 się rozgląda, trochę płacze, je, robi dużo kupek i generalnie jest bardzo zajmujący, a od popołudnia zasypia i włącza się jakiś taki normalny rytm dnia, wieczorem kąpiel i później nocka-co 3 godzinki pobudka-czasami co 4... choć zdarzy się gorszy dzień lub noc i wtedy jestem po prostu zajechana-już dwóch odcinków chirurgów nie obejrzałam, bo lecą późno, a mały wtedy zwykle śpi i ja też-korzystam ile mogę :ico_oczko: