Paulinko82 ja też dołaczam do modlitwy o Oli :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: życzę Jej duzo zdrówka a Tobie dużo siły i wiary ze będzie dobrze :ico_sorki:
Dzięki dziewczynki dzisiaj był lekarz powiedział że na razie płuca nie są chore ale pojawia się duszność od tego kaszlu znowu kupa leków antybiotyk sterydy żeby jej sie lepiej oddychało :ico_olaboga: dzisiaj w nocy nic nie spała taki miała kaszel teraz na trochę usnęła ale co chwile kaszle....matko jak mi jej żal :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
:ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:
może tutaj opisz swoją sytuację to może jakieś ci linki podadzą do dobrych specjalistów :ico_noniewiem: http://www.dziecko24.pl/porady.php
Paulina82,
przykro mi Kochana :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: wiem jak to boli gdy się patrzy na chore dziecko :ico_placzek: duzo zdrówka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
oby do wizyty Oli sie polepszyło :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i czekamy na wieści po wizycie :ico_sorki: :ico_sorki:
Trzymaj sie Kochana bardzo cieplutko :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: