moja dominika w tym roku tez nie byla na sankach.
moze zdazymy jeszcze na stok do kasi do nowego targu podjechac ale niewiem jak to bedzie :ico_oczko:
ja nie potrafie wstac sama. Wstaje dopiero jak maly mnie obudzi :ico_wstydzioch: , a on ostatnio spi dosc dlugoA jeśli śpicie do bulu i wstajecie nie wyspane to powiem wam że poprostu za długo śpicie ,wstawajcie godzinke wcześniej
ja kiedy, jeszczwe w polsce probowalam zrobic lasagne, ale mi nie wyszly :ico_zly: Zreszta okropna ze mnie kucharkaA ja własnie pichce lasagne.To taka zaległa wczorajsza kolacja
no to super, :ico_brawa_01: , a moj nadal nieugietytak w tajemnicy wam powiem, że mój T coraz częściej wspomina o drugim i może się w końcu przełamie
ja nigdy nie robilam bo b trudne mi sie to wydaje :ico_oczko: ale b lubie ja jesc.magda77 napisał/a:
A ja własnie pichce lasagne.To taka zaległa wczorajsza kolacja
ja kiedy, jeszczwe w polsce probowalam zrobic lasagne, ale mi nie wyszly Zreszta okropna ze mnie kucharka
a co to za ciasto??????????????????Ja sobie zrobilam herbatnikowe ciasto i wlasnie sie nim zajadam. Pycha
no wlasnie????emrejan napisał/a:
Ja sobie zrobilam herbatnikowe ciasto i wlasnie sie nim zajadam. Pycha
a co to za ciasto??????????????????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość