kocura a co to za doły łapiesz??? nieładnie :ico_nienie: przywoluje do porzadku :-D
i gratuluje dyplomu :ico_brawa_01: no i od tego powinien sie humorek polepszyc :ico_haha_01: a dla Zuzinki za apetyt :ico_brawa_01:
aaa i ja nie pomoge w gotowaniu kaszki manny bo na razie nie mam zamiaru podawac małemu glutenu :ico_nienie:
ewasiek, no mnie tez sie rzucil w oczy chodzik na fotkach, i od razu mysl czy Szymon tez by nie mogl juz tam sie znalezc..heh no ale jednak nie bede inwestowac w chodzik przed wyjazdem do UK i tak musiałby zostac wiec nie ma sensu
aaaa to na jak długo wkładasz tam Michasia?????
ania0709, ja pewnie bym nie opuscila imprezki, tymbardziej ze maly zdrowy :ico_oczko:
no juz od samego poczatku mozna zaobserwowac ze mimo iz nasze dzieciaczki jeszcze takie male to juz maja rozne smaki i kazdemu co innego smakuje..heheOlusiowi nie smakują ziemniaczki ze szpinakiem i jabłko z marchewką i chyba nie lubi tego połączenia bo soczku jabłkowo marchewkowego tez nie chce, za to zupke marchewkową z ryżem wcina jak szalony :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a ja dzisiaj wysprzatalam, kuchnie, lazienke, poukladalam ciuchy w szafkach i ugotowalam obiadek :ico_brawa_01:
teraz ide odpoczac bo brzuch mam jak balon
i wiecie co..dzisiaj jak bylam w sklepie to widzialam gazete shape tylko wydanie dla mam i w tej gazetce jest plytka z cwiczeniami na przywrocenie figury sprzed ciazy i tak mi sie spodobala bo tam sa cwiczenia ktore sie z maluszkiem wykonuje i zastanawialam sie czy nie kupic ale tak sobie pomyslalam kiedy ja jeszcze znajde czas na te cwiczenia??? no i odpuscilam :ico_placzek:
Szymon wazy ok 7400g