hejka :ico_haha_01: meggi sto lat sto lat !!!!!!!!szybkiego porodu ,zdrowego dzidziusia i spelnienia najskrytszych marzen!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
ja dzis nawet nocke przespalam ale wieczorkiem dostawalam pozadne kopniaki od dzidzi ,dzis znowu snilo mi sie ze urodzilam w domu tak szybko i bez bolu ale bylam strasznie wystraszona ze w domu rodze,maz zadzwonil po karetke ja do swojej gin i nagle znalazlam sie w szpitalu gdzie moja dzidzia lezala w inkubatorze razem z dzidzia mojej szwagierki(tej co w marcu rodzi)i obydwie mialysmy dziewczynki :-D moja lezala w takiej rozowej sukience z falbanka i na ramiaczku hi hi i sie obudzilam :ico_haha_02: tez macie juz takie sny???mi ostatnio chlopak terz dziewczynka no ciekawe co sie wkoncu wysni hi hi.dzis jedziemy do tesciow na obiad a potem zawozimy matiego na urodzinki do kumpla :ico_haha_02: mamamonia, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla meza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2008-02-17, 11:24 ]
magdamoj brzuch jest juz taaaki wielki ze go obiektyw nie chce objac :ico_oczko: ale postaram sie cos uchwycic i wkoncu wkleic :ico_oczko: