caro
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lut 2008, 19:20

Cześć dziewczyny1 Wpadłam powiedzieć że żyjemy już po chrzście, wszystko udane, mały najpierw śpiewał pół mszy, a jak go oblał wodą to zaczął płakać, za to na przyjeciu dusza towarzystwa :-D :-D

Zdjęcia to chyba jutro Wam wkleję, bo dziś to trochę zmęczona jestem!

Mordko sms wysłany

A ta klasa pomysł bomba :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-02-17, 19:55 ]
w domku przed wyjściem

Obrazek

[ Dodano: 2008-02-17, 19:57 ]
rodzice, chrześni i ja

Obrazek

[ Dodano: 2008-02-17, 20:00 ]
a tu właśnie :ico_placzek:

Obrazek

[ Dodano: 2008-02-17, 20:02 ]
moi drudzy rodzice i ja

Obrazek

[ Dodano: 2008-02-17, 20:03 ]
z pradziadkami

Obrazek

[ Dodano: 2008-02-17, 20:06 ]
z dziadkami(tymi dziadkami)

Obrazek

[ Dodano: 2008-02-17, 20:07 ]
mama, tata, babcia i ja

Obrazek

[ Dodano: 2008-02-17, 20:11 ]
a teraz trochę dla łasuchów :ico_oczko: jeden z moich torcików

Obrazek

[ Dodano: 2008-02-17, 20:12 ]
i mama kroi tego drugiego

Obrazek

[ Dodano: 2008-02-17, 20:29 ]
i jeszcze duże :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Kacperka[/b, Oskarek na początku też chodził tylko bez bucików, dopiero jak zacząl stabilnie chodzić to zaczęłam mu zakładać buciki!

Awatar użytkownika
Kolka
Beze mnie to forum nie istnieje!

17 lut 2008, 22:04

caro, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: fajne zdjęcia! Cudnie wyglądaliście :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ale z Ciebie laska :ico_brawa_01: I sukienka ładna :-)

A ja biorę się za porządki, bo właśnie goście dopiero pojechali, ale ja najpierw musiałam koniecznie tu zajrzeć :ico_oczko: :-D

hektorka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 lut 2008, 22:44

caro, Slicznie wyszliście na tych zdjeciach. No i wreszcie męza pokazałaś.
Oskarku wszystkiego dobrego.

M0rD3CzKa, z nasza klasa świetny pomysł.

A ja dzisiaj jakaś wykończona.

Do jutra kochane Pa

kari24
Maniak forumowy
Maniak forumowy

17 lut 2008, 22:48

Cześć :-D
Ja zacznę od pochwalenia się moim synkiem, dziewczyny Krystiano zaczął sam chodzić :ico_brawa_01: :ico_szoking: . Po południu mąż postawił go na podłogę i mówi idź do mamy, ja ręce rozłozyłam i syno przyszedł, matko tak się wzruszyłam, że aż się połakałam. Do końca dnia powtórzył to chyba z 10 razy. Strasznie jestem z niego dumna, wczoraj jeszcze bał się sam zrobić kroczku, a dzisiaj taka niespodzianka :ico_brawa_01: Jutro porobię mu troszkę fotek to się wam pochwalę :ico_wstydzioch:
MARZENKA - skrabki super, pokazałam mężowi i mówi że fajnie to wymyśliłaś :-D , a ja mu na to, że nasza Marzenka to zdolniacha straszna i wszystkie bardzo jesteśmy jej wdzięczne, że takie cuda tworzy. Smska wysłałam wczoraj :ico_oczko:
Dla KACPERKA duże brawa za postępy.
CARO - Wszystkiego najlepszego dla Oskarka z okazji Chrztu Świętego :ico_buziaczki_big:
Zdjęcia super, bardzo ładnie wyglądałaś :ico_brawa_01: , a torcik smakowicie wyglądał, mniaam aż ślinka cieknie.
KOLKA - posprzątałaś już po gościach? :ico_szoking:
Co do wspólnego zdjęcia ja jestem za tylko muszę siostrę poprosić, żeby mi jakąś fajną fotkę strzeliła :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-02-17, 21:55 ]
Ej dziewczyny gdzie jesteście :569: smutno mi samej :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-02-17, 23:05 ]
Oj kwietniówki śpią to i ja idę śpiać, dobranoc :ico_oczko:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2008, 00:16

zrobilam z takich zdjec jakie mialam... :-D
Obrazek

Oskarku w dniu Chrztu swietego wszystkiego co najlepsze
kari24, :ico_wstydzioch: dziekuje :-D I dla Krystka ogromiaste brawa za pierwsze kroczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: hektorka, pomysl byl Kasi.k ja tylko fotki przerabialam:-D ale faktycznie fajny pomysl :-D
Ja tez dzis gosci mialam ... byl Kacpra chrzestny z dziecmi i zonką ale z takich gosci to ja jestem bardzo zadowolona :-D

Awatar użytkownika
kasi.k
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 lut 2008, 00:45

Dobry wieczór :-D

Cieszę się, że pomysl z klasą kwietniówek na n-k wam się spodobał :ico_sorki: :ico_brawa_01: Przypadkiem wczoraj przyuwazyłam, że TT ma swoją szkołę tam, więc pomyslałam ze nie może w niej zabraknąc kwietniówek :-D

Marzenka scrapki na n-k są przesliczne :ico_brawa_01: Pokazałam męzowi a on jest pod wielkim wrażeniem i kazał pogratulować ci talentu :ico_brawa_01: Wielkie brawa dla Kacperka za chodzenie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zuch chłopak z niego...

Caro wszystkiego najlepszego dla Oskarka z okazji chrztu, niech aniołek ma teraz nad nim pieczę :ico_buziaczki_big: Zdjęcia sliczne, widac że mila atmosfera panowala i dobrze się bawiliście :ico_brawa_01: A sukienka prześliczna a Ty wygladasz w niej wspaniale ale masz kobito oko do ubrań :ico_brawa_01:

Kari brawa ogromne i gratulacje dla Krystiana :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dzielny chłopak :ico_brawa_01:

Katrin zostawiłam ci kilka wiadomości na gg ale nie odpisujesz więc martwię się czy dochodzą :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-02-17, 23:59 ]
U nas niewiele nowości czy atrakcji...
Ja po pierwszym dniu w pracy, który nawet lekko mi minął...
Mąz po pierwszym całym dniu z Viki, ale mu się upiekło bo mała miała gorączkę i co troszkę spała :-)
A Viki nadal rozrabia i zamiast zabawek woli "dorosłe sprzety" jak pralka, telewizor, telefon komórkowy... lub po prostu "łazi" mi po całym domu i psoci...
W piątek weszła mi na schody i to dośc wysoko bo na 3 schodek :ico_szoking: więc wczoraj chcąc nie chcąc zakupiliśmy i zainstalowalismy barierkę na schody. Viki przywitała ją wielkim płaczem i gadką w swoim języku coś o ograniczaniu jej swobód obywatelskich :ico_oczko: :-D
W czwartek byliśmy w szpitalu u alergologa. Dowiedzieliśmy się, ze wg testów Viki ma uczulenie na laktozę, jajka, soję, orzechy. Badania nie wykazały uczulenia na makę, ryby. Reszta wyników (na różne rodzaje mięs i warzyw) ma dojśc dopiero za tydzień. Żelazo w normie (uffff), tylko białe krwinki ponizej normy :ico_placzek: więc pobrano jej jeszcze raz krew by sprawdzić czy to chwilowe czy coś gorszego krązy w jej organizmie...
No i przez 2 tygodnie Viki przybrała na wadze 200g co w jej przypadku jest wielkim sukcesem :ico_brawa_01: Waży teraz 8980g i mierzy zaledwie 72cm. Taki sobie kurdupelek z tej mojej dziewczyny...

[ Dodano: 2008-02-18, 00:15 ]
Viki niezbyt zadowolona z barierki
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Próbuję ją rozbroić
Obrazek

Przytulanki z mamą
Obrazek

Porzadki wśród butów
Obrazek

Mąz wyszedł na dwór zapalić a Viki do drzwi za nim
Obrazek

Kontrola prania
Obrazek

Obrazek

katrin
Papla
Papla

18 lut 2008, 01:30

kasi.k, doszedl do mnie Twoj adres,a nie odpisywalam,bo chcialam napisac dopiero jak wysle paczuszke,ktora ciagle jest niewyslana.A wszystko przez to,ze w najblizszym sklepie,gdzie umiem sie doczlapac (mieszkam na z...)nie bylo akurat tych sloiczkow z Hippa o,ktorych Ci pisalam.Kupilam je dopiero z mezem w sobote i jutro planuje podreptac na poczte.Sorrki,za opoznienie-az mi glupio.A gratulacje dla Wikuni,juz ma takie osiagniecia!!!Super,ze przybiera na wadze,a ze nie za wysoka to bardzo dobrze,bo moj Antos pewnie bedzie wysoki(ma juz 88-89 cm) a duzi faceci lubia takie mniejsze kobietki :ico_oczko:

Caro-wygladaliscie przeslicznie!!!Sukienka dobrana perfekt do Twojego typu urody.No i Oskarek pierwsza klasa!Torty-pycha!!!Sama robilas??? :ico_szoking: :ico_szoking: Wycaluj Twojego smyka ode mnie i zloz mu zyczenia samego szczescia i dobra w zyciu z okazji chrztu swietego.

Mordeczko-jak zwykle twoje cuda sa cudowne.A Kacpi zdolniacha,ze az milo sie czyta.Pogratuluj mu!!!

Kari-a Twoj zuch tez pierwsza klasa!!!Jeden z ostatnich kwietniakow i juz chodzacy!!Gratulacje!!!!!!!!!Musze Ci napisac,ze jak mnie dzis zaprosilas na NK to mysle sobie,ze w zyciu nie znam zadnej Kingi :ico_haha_01: ale jak zobaczylam,ze ta Kinga z Nowego Targu to dopiero mni oswiecilo :ico_wstydzioch: Tak mialam zawsze jak zapraszala mnie ktoras z Tikatakowiczek,bo przeciez z nazwis a czasm nawet z imion sie nie znamy :-D
Oczy sie kleja,musze isc spac-dobranoc

[ Dodano: 2008-02-18, 00:32 ]
Teraz sobie poogladalam nowe foteczki synowej i jestem dumna,ze bede jej tesciowa,taka mala a taka robotna,widze,ze obsluguje juz sprzet gospodarstwa domowego jak stara gospodyni-caluski Wikulka

Awatar użytkownika
Kolka

18 lut 2008, 11:33

Cześć!

Ja znowu tu z zatokami przylazłam :ico_zly: Moi goście wczorajsi też byli OK. :-D Znajomi ze studiów, wpadli nam wieści ze świata przywieźć :ico_oczko:

Kasik niezła gosposia Ci rośnie :ico_brawa_01:

No i nic więcej nie apmiętam przez ten bolący łepek mój. Pusty w dodatku :ico_puknij:

I miałam jeszcze Krystianowi pogratulować :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A to kilka naszych wczorajszych fotek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2008, 12:32

czesc :-D
Kasi.k :ico_brawa_01: dla Vikuli ...swietnie pranie robi :-D Kolka, Julka jak zawsze przeslodka i jaka ma ładna bluzeczke hihihi :ico_oczko: :-D :-D :-D
Dziewczyny... wysylajcie mi brakujace zdjecia dzieci albo swoje do skrapkow i jak juz bede miala wszystkie to dopiero dodam na n-k...

[ Dodano: 2008-02-18, 11:34 ]
i powiedzcie mi kim jest Kasia Maranowska na n-k w naszej kwietniowej klasie bo ja nie wiem :ico_puknij:

katrin
Papla
Papla

18 lut 2008, 12:58

M0rD3CzKa, jak dla mnie to mama Lenki-Kamelek. :-)
Kolka-ja Twoich nowych zdjec nie widze :ico_placzek: Supcio,ze mieliscie mile odwiedziny.

A ja spalam dzis do :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: 11.30 :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Tzn mielismy maly kryzysik kolo 9,ale poprzytualismy sie troszke i synus zasnal znowu i :ico_szoking: obudzilismy sie prawie w poludnie :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-02-18, 12:00 ]
Juz widzialam zdjecia-corcia Koleczko sliczna-cala mamusia i wyglada na ponad roczne dziecko :-) :ico_szoking:

[ Dodano: 2008-02-18, 12:12 ]
Mordeczko-a czy ja moglabym gdzies zobaczyc tego bloga na ktorego glosowalam???Bo ja na tym kompletnie sie nie znam :ico_wstydzioch: Podasz linka?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”