spinka, ja wczoraj dowaliłam tak żołądkowi że :ico_szoking: kupilismy colę, (m. piwo), chipsy, krem czekoladowy, rodzynki- takie miałam zachcianki i wszystko to po troche zmiksowałam. Zgaga na szczęscie dopadła mnie już w łóżku to długo nie meczyła bo zasnęłam ale jaka ona była :ico_szoking: Dziś z rana zaliczyłam szybki bieg do kibelka,przegoniło mnie po takim żarełku niezle :ico_puknij: :ico_oczko: ale jaka przyjemność jedzenia :-D
czuję się OK teraz, choć nos zatkany ale ostatnio rano zawsze mam zatkany :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-02-18, 09:43 ]
ostatnia sobotę stała pod domem wykładowcy
oni sa jeb...ci czasem, na moich pierwszych studiach facet potrafił ustalic termin poprawki w wigilie 9cały rok do niego łazili) i potem nie przyjechać, a ludzie jechali z wielka nadziej aże w taki dzien im pozalicza. On był wtedy dziekanem to nawet się poskarżyć na niego nie było do kogo :ico_puknij:
[ Dodano: 2008-02-18, 09:57 ]
dziewczyny odnośnie naszej listy czerwcówek co bycie powiedziały gdyby zrobić ja w pierwszym poście ale na drugiej stronce, moze być/ Bo to akurat mój wiec mogłabym zrobic, jeśli tak to czekam na nick, termin porodu i spodziewana płec i stworzymy aktualna listę, o ile chcecie na 2-giej stronce :ico_noniewiem: