Nie ,nie jest za mały :ico_oczko: :ico_oczko: Dla dzieci w naszym wieku w sam raz ,a tez bardzo dobry ,bo ma jeszcze jakies własciwosci znieczulajace :-) :-) Własnie mu psikam ,ale i tak musze iść jutro do lekarza ,bo jeżeli to gardło ,to niestety tego nie można zignorować :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:A Tantum Werde na gardło do psikania tylko nie wiem czy już może czy nie jest za mały????
Paulinko ,jezeli chodzi o Szymka ,po złych metodach leczenia i leczenia na to co nie trzeba jest astmatykiem.Ale własnie Józefczuk go wyratował ,bo gdyby nie on...szkoda słów... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Ale to długa rozmowa ,tak więc jak sie gdzies ,kiedys sklikamy to Ci opowiem :-) :-) :-) Moge tylko napisac ,że od 2 lat Szymek nie zachorował ani razu na zapalenie płuc.Oczywiscie on zawsze bedzie juz podatny na różne choroby,ale jak na razie -odpukac -jest zdrowy ,a to najwazniejsze. :-) :-) Ja przyznam Ci sie ,że gdybym wiedziała ,że on tez zajmuje sie nerkami ,chorobami i wadami układu moczowego ,na pewno poszłabym do niego z Bartoszem,no i oczywiscie bliżej ,nie to co Kraków.Chociaz na urologa mojego Bartosza nie narzekam ,tez wspaniały lekarz i człowiek ,a to najważniejsze :ico_oczko: :ico_oczko:
Kasia-szczerze ,jesteś bardzo piekna kobietą i czy będziesz miała grzywke czy nie i tak będziesz ładna :ico_oczko: :ico_oczko: To jest moje zdanie :-) :-)