Leatka, :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: Ale się uśmiałam! Chociaż jestem skłonna uwierzyć, że moje kochanie miało właśnie tego typu myśli, tyle że mniej subtelne. No ale zdjęcie było raczej oficjalne, bo takie od dyplomu :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:Może ten kto znalazł ten portfel rzeczywiście zobaczył twoje zdjęcie, zakochał się od pierwszego wejrzenia i przyjdzie oddać portfel z bukietem kwiatów i pierścionkiem zaręczynowym hihihi :ico_haha_01:
Kochane moje, dzięki za gratulki! Jutro już będę miała dwie cyferki na suwaczku :ico_haha_02: A może któraś ma ochotę na bigos studniówkowy? Właśnie cały olbrzymi gar się dusi hehe.
Asiula, sąsiad przestał już wiercić? Nie wie, że to nieładnie denerwować :ico_ciezarowka: ?
Alinko, nigdy nie jadłam kiszonych pomidorków, najwyzej pasteryzowane, ale i z tych raczej zupkę robię. Możesz zdradzić przepis?
[ Dodano: 2007-03-23 ]
Lucynko, śliczny brzuszek :ico_haha_02:
Leatko, album jest śliczny i pewnie bym go zamówiła, ale wczoraj w paczce z ubraniami ciążowymi dostałam też albumik dla mojego Maleństwa.
Kurczę, kiedy ten bigos będzie gotowy :diabel2: