23 mar 2007, 15:06
Cześć słonka !!! :ico_ciezarowka:
To prawda nauczycielki to najlepsze mamy, moja ciocia jest nauczycielką i jej córka ma 20 lat właśnie i jest super odpowiedzialna dziewczyna.
Ja już nie mogę się doczekać na te wielkie zakupki, dobrze że jest czas i mogę powybiera i poprzebierać. Zastanawiam się czy moja mama zajażyłą jaki wózek chcę bo pokazałam jej na stronie internetowe i oby nic nie przekręciła jak przeważnie to robi. :ico_szoking: Postanowiliśmy ściągnąć wózek z Polski bo są ciekawsze i tańsze, a ja chce spacerówke od początku. :-D
Oby tylko dostali wizy i mogli to przywieść. :ico_olaboga:
[ Dodano: 2007-03-23 ]
Jeśli chodzi jeszcze o nauczycielki mamy to wiedzcie jedno one, jak lekarze w ksiażkach siedzą i się ciągle dokształcają się, i ja tak postanowiłam i zdobyłam najlepszą książkę na świecie "Wyzwoleni rodzice wyzwolone dzieci" Faber i Mazlish napisały, pewnie twoja mama mała myszko zna tą książkę, bo moja ciocia nauczycielka zachwala ja też. A czyta się tę książkę, jak dobre opowiadanie, mi bardzo pomogła ona w stosunkach z moją pasierbicą. Przeczytałam ja juz 5 razy, bo taka fajna. A wiele ludzi mowi z ksiażką dziecka się nie da wychować, ale pomysły przynjmniej daje. :ico_brawa_01: ;-)