dziwne,że lekarka to powiedziała. Wszędzie się czyta,że matka ma tyle mleczka, ile dziecko potrzebuje.(...)
kilolek, ale Kubuś sporo ważył, jak dobrze pamiętam. Tzn.,że od kiedy nie przybiera?
ta baba jakaś zacofana. Obejrzała mi piersi i stwierdziła, że nimi to ja go nie wykrmię! A jakoś karmiłam i to pasł się nieźle na moim mleku. Ważyłam go ostatnio 2 tyg temu. Wczoraj poszłam. bo gówniarz nie chce jeść, jak już go przymuszę to max 3 min czyli samej wody sie opije. Okazało się, że przybrał tylko 200 g czyli pewnie nie przybiera jakiś tydzień. Ja myślałam, ze nie jest tak źle z tą wagą, ale narobili strasznej paniki w przychodni, że to zatrzymanie i w ogóle coś strasznego. Cała przychodnia postawiona na nogi. No fakt, że Kubuś już tam znany i co nie przyjdziemy to albo on albo ja lądujemy w szpitalu :-) W każdym razie wzoraj ie chciał cyca, wmusiłam mu butle (z moim mlepiem!) ale w nocy jadl normalnie 2 razy, rano i już niechętnie ale zjadł choć niezbyt dużo. Zobaczmy jak będzie teraz. Wydaje mi się, że to może być przez katarek. Przy butli łatwiej się oddycha.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2008, 10:47 przez
kilolek, łącznie zmieniany 1 raz.