20 lut 2008, 22:54
hejka
ja mojemu dałam pospać 2 godzinki,do 15 i obudziłam go,z czego nie był zadowolony,ale buczał :ico_olaboga: chciał jeszcze spać,ale nie ma tak dobrze
poszliśmy na spacerek na nogachi potem do dziadków,po drodze zahaczyliśmy o ksiegarnie i znowu 3 książki nasze :ico_oczko: bedziemy ćwiczyc kolory i naklejac naklejki i takie tam...
a jak u Was z kolorami,Kacper odróżnia napewno czerwony :ico_brawa_01: ,kilka dni temu sie przekonałam,mówiłam żeby pokazał mi czerwony i wszystkie takie przedmioty w gazetce i pokazał,a potem dawał mi klocki tylko czerwone bo takie chciałam ;)
szedł leniuch na nogach cała droge tam i spowrotem,a to jest kawałek hihi moze bedzie spał w nocy wymęczony ;)
niespodzianke mam,mężulek jedzie do nas już dziś :509: bedzie mysle tak 3-4 nad ranem i w niedziele jedzie spowrotem ,miał dopeiro w piątek przyjechać ,ale sie ciesze :509: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2008-02-20, 21:56 ]
matikasia :ico_brawa_01: ja też lubię takie pierdoły robić :ico_oczko: w tamtym roku z siostrą kartki na wielkanoc robiłyśmy na kiermasz w przedszkolu :)
[ Dodano: 2008-02-20, 21:57 ]
a jeszce co do jedzenia to KAcper dziś tak sie napchał że :ico_szoking: on woli jesć popołudniu,rano mu to nie bardzo idzie,czesto np śniadania nie chce jesć,a potem nadrabia od obiadu az do wieczora :ico_noniewiem: