terroryści :ico_oczko:Taki wielki jak Mój :ico_olaboga:
no ja już nie wytrzymuję, dobrze, że zaczął zasypiać sam w łóżeczku bez bujania :ico_brawa_01:Ania,Aga to żeczywiście macie co dźwigać,mnie nieraz plecy bolą od Kacpra.
KICIA Kacperek tylko do schrupania :ico_brawa_01:
MAMOZUZI Nell też ładnie rośnie, dalej ma taką czuprynkę śliczną? :ico_noniewiem: :-D
no to prawie jak Darek :ico_brawa_01: też masz co nosić :ico_brawa_01: i super że plecki lepiej :-D mężulkowi się należał opieprz :ico_oczko:wazy 8800 i ma 70 centymetrow :-D
to dobrze, w końcu się dowiesz co to :ico_noniewiem: samajestem ciekawa :ico_noniewiem:A no i mamy skierowanie do dermatologa dzieciecego
no :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ale super że się odezwałaś :ico_brawa_01: malutka prześliczna :ico_brawa_01:postaram sie czesciej do was zagladac
:ico_brawa_01: musi mu smakować :ico_oczko: pewnie jest dumny z mamy :-Dmoj tez jadl dzisiaj zupke mojej roboty i tez chyba mu smakowalo
no mój jak miał 6 tyg to tyle ważył :-D też na cycu :ico_oczko:6200 ale tylko na cycku :-D
DOMINISIA :ico_tort: ja tam też idę do Was z tortem :-D naj naj naj dla Jasia :-D